Kabelky – nepostradatelný doplněk ženy

Tagy:  kabelky, tašky, belona.cz, krasnekabelky.cz, moderní kabelky, kabely, přes rameno

Kabelky – nepostradatelný doplněk ženy

Jistě mi dáte za pravdu, že v dnešní době neexistuje dáma bez kabelky. Tento nepostradatelný doplněk se stal běžnou součástí ženského života. Každá moderní žena má kabelek hned několik – malé, velké, sportovní, elegantní, večerní, pracovní apod. Dámské kabelky jsou nejen praktické, ale také moderní doplněk, který vašemu celkovému outfitu dodá ten správný šmrnc.

Kde koupit kabelku?

Dámskou kabelku seženete snad na každém rohu: Nejen v galanterii, obchodních centrech, kamenných obchodech apod., ale také v e-shopech. Pokud máte alespoň chviličku čas a chuť vybrat si moderní kabelku přesně podle vašich představ, navštivte internetový obchod Belona.cz a nebo www.krasne-kabelky.cz. Najdete zde celou řadu moderních, kvalitních a jedinečných kabelek pro každou příležitost. Ať už toužíte po klasické kabelce nebo po extravagantním kousku, jste zde správně.

Moderní kabelka

Zhruba polovina žen používá kabelku z čistě praktických důvodů. Potřebují si někam uložit klíče od bytu nebo práce, peněženku, doklady, kapesníky, deštník, nákupní tašku, mobil, kosmetickou taštičku plnou rtěnek, řasenky apod. Druhá polovina žen vybírá kabelkou pouze jako módní doplněk ke svému outfitu. Tento typ žen ocení na prvním místě značku, kvalitu, design a až na posledním místě praktickou funkci. Luxusní dámskou kabelku můžete vlastnit i vy. Stačí si vybrat!

Vybíráme kabelku

Výběr té správné kabelky není nikterak jednoduchý. Taková kabela o ženách prozradí hodně a to nejen svou velikostí, barvou a materiálem, ale také způsobem nošení apod. Internetové obchody Belona.cz a KrasneKabelky.cz nabízí dámské kabelky pro každodenní využití, ale také společenské kabelky v nepřeberném množství barev a velikostí. Volba barvy je ovlivněna hlavně trendy pro kolekce jaro-léto a podzim-zima. Na jaře jsou moderní např. zelené, žluté, tmavě modré, fialové, bílé a růžové kabelky. V zimě oceníte např. červenou, oranžovou, hnědou, bílou nebo modrou barvu.
Při výběru kabelky rozhoduje také vaše postava. Víte, jaká kabelka k vám nejvíc hodí? Stačí, když si zapamatujete jednoduché pravidlo – menší a plnější dámy zvolte podlouhlou kabelku a raději se vyhněte malým kabelkám; vysoké a štíhlé dámy naopak zvolte oválnou nebo čtvercovou kabelku.

Kabelky přes rameno

Jak již bylo zmíněno výše, velikost kabelky byste měla přizpůsobit vaší postavě. Většina kabelek má možnost nošení jak na krátké, tak dlouhé ucho. Tuto možnost zajisté oceníte, proto neváhejte a pořiďte si kabelky přes rameno i vy.

Článek Kabelky – nepostradatelný doplněk ženy byl publikován 21. ledna 2013 v 21.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...