Extravagantní kabelky

Tagy:  kabelky, kabely, tašky, extravagance, extravagantní kabelky, Judith Liber, fler.cz

Sponzorované odkazy:

Extravagantní kabelky

O tom, že kabelky jsou ten nejženštější doplněk, který zkrátka každá žena má, nemusíme znova psát. Zajisté i Vy, máte ve skříni nejednu kabelku. Ovšem, vlastníte také nějakou extravagantní kabelku?

Extravagance

Pokud dosud nevlastníte žádnou extravagantní kabelku a chtěla byste ji mít, není nic jednoduššího, než se poohlédnout po internetových stránkách nebo po obchodech s extravagantními kousky oblečení a doplňky, a takovou kabelku, co jen tak nikdo nemá, si pořídit.
Tou nejznámější značkou luxusních a zároveň značně netypických kabelek je americká značka Judith Liber. Každá vyrobená kabelka je originální a zaujme svým stylem, designem a tvarem na první pohled. Jedná se o poměrně drahé kousky, proto jestli máte hluboko do kapsy, zvolte raději levnější varianty a butiky s extravagantními kabelkami.

Americká značka Judith Liber

Judith Liber je známá hlavně svými originálními a opravdu více než extravagantními a zvláštními typy kabelek. Pokud potřebujete a hledáte kabelku ve tvaru ptáčka, žabky, slona, srdce, včelího úlu, dózy, květiny apod. obraťte se právě na tuto značku.
Značkové kabelky jsou nejen na první pohled zcela odlišné od těch klasických, ale navíc se liší také dosti vysokou cenou. Jsou propracovány do posledních detailů. Na jejich výrobu se používá těch nejluxusnějších ozdob a materiálů. Mezi levnější varianty patří kabelky do 65 000 Kč, dražší kabelky značky Judith Liber stojí dokonce okolo 200 000 Kč.
Jediná nevýhoda extravagantních kabelek je ta, že se ne vždy hodí k vašemu modelu.

Domácí výroba

Pokud stále toužíte vlastnit extravagantní a originální kabelku, nemusíte se ohlížet pouze po značce Judit Liber. Na našem českém trhu s módou se objevují i levnější variace takových doplňků. Existuje celá řada butiků a obchodů, kde budete mít z čeho vybírat.
Pokud máte rádi kreativní svět, není nic jednoduššího, než si takovou tašku či kabelku sama vyrobit. Stačí mít jen trochu talentu, času a hlavně šikovné ruce. Pro ty, které nevědí jak na to, existují webové stránky, kde najdete celou řadu ručně vyrobených kabelek – např. Fler.cz.

Barvičky a doplňky

Za extravagantní kabelky nejsou považovány pouze ty, které mají podobu slona, sovy, srdce nebo jiného živočicha, ale také kabelky, které se liší svým střihem a barevným provedením. Určitě vás na ulici osloví prvně žena, která bude svůj outfit ladit kabelku pestrých barev, než dáma s černou taškou. Pokud vaší kabelku ozdobíte různými přívěsky, štrasy, řetízky, třásněmi apod. už tak se z obyčejné kabelky stává něco zajímavějšího a originálnějšího.

Článek Extravagantní kabelky byl publikován 2. března 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...