I v brýlích můžete vypadat neskutečně sexy!

Sponzorované odkazy:

I v brýlích můžete vypadat neskutečně sexy!

Sdělil vám váš lékař, že budete potřebovat dioptrické brýle! Nemusíte smutnit, že se vám budou lidé vysmívat do brejlounů. Doby, kdy se brýlatí lidé za své brýle styděli, jsou ty tam.

V dnešní době jsou brýle velice moderní a nosí je i ti, kteří žádnou vadu zraku nemají. Ať již v podobě brýlí blokujících tzv. modré světlo, anebo prostě jen tak – z frajeřiny. Přesto v naší generaci panuje spousta mýtů o tom, jak vám brýle zkazí vizáž a toho bychom se měli co nejdříve zbavit. Vězte, že i v brýlích vám to může neskutečně slušet!

Nejčastější mýty o nošení brýlí

Mezi dámami je rozšířená mylná představa, že nošení brýlí skrývá krásu očí. Brýle s velkými obroučkami mohou ve skutečnosti oči spíše zvýraznit, než je skrýt. Naopak dívky a ženy, které nosí brýle, si mohou opravdu při líčení očí pohrát, bez obav, že by působily tzv. přemalovaně. Masivní rámečky přitahují pozornost k vašim očím, takže krása jejich očí vynikne.

Dalším obvyklým mýtem je to, že kdo nosí brýle musí být automaticky nudný a nezajímavý. Naopak – správně zvolená barva rámečku vám může dodat sebevědomí, zajímavost a dá světu vědět, že jste kreativní a nebojíte se výzev. Například výrazné červené, magnetové, či smaragdově zelené rámečky dodají vašemu outfitu jiskru.

Barvy a tvary pro všechny

I tvar rámečku dodá vašemu obličeji další zajímavý prvek. Co takhle brýle ve tvaru kočičích očí? Odvedou pozornost od kulatých tvářiček, opticky vám provedou „lifting“, navíc ženy s kočičími brýlemi jsou opravdu sexy! Máte-li oválný tvar obličeje, můžete si dovolit snad kterýkoliv tvar brýlí, hranatějším typům budou slušet zaoblené rámečky, příliš kulatý obličej zas opticky „rozbijí“ hranaté tvary.

Nezapomeňte na to, aby barva rámečků brýlí seděla s vaším barevným typem, zajděte se poradit na barevnou typologii. Studeným typům budou slušet studené barvy rámečků, naopak jarním a podzimním teplým typům prospějí hřejivé barvičky. Nebojte se v optice vyzkoušet všechny možné barvy a tvary brýlí, protože brýle budou odteď vaším každodenním nejvýraznějším doplňkem!

Foto:

cz.pinterest.com/pin/205­47742045577019/,

cz.pinterest.com/pin/260­3712279316264/,

cz.pinterest.com/pin/687­46688547/,

cz.pinterest.com/pin/140­806232011276/.

Článek I v brýlích můžete vypadat neskutečně sexy! byl publikován dnes v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...