Kabelky Puma

Tagy:  Puma, kabelky Puma, sportovní kabelky

Sponzorované odkazy:

Kabelky Puma

Značka Puma nabízí stylové kabelky jak sportovní, tak i elegantní. Všechny typy jsou jednoznačně určeny pro odvážné a sebevědomé ženy, které mají svůj osobitý styl. Všechny kabelky Puma vypadají naprosto dokonale a vy se s ní proto budete cítit jedinečně.

Kabelka PumaKabelka Puma

Většina typů kabelek je univerzální a dají se kombinovat s různými doplňky k mnoha outfitům. V každé kolekci se vždy samozřejmě vyskytne nějaký ten módní výstřelek a trendy kousek, jež jsou mnohdy jen sezónní záležitostí.

Barevná trendy kabelkaBarevná trendy kabelka

Která žena nemiluje kabelky? I když jich máme plnou skříň, stále toužíme po dalších a dalších. Vždy ale mějte na paměti, že důležitější než kvantita je kvalita. V tomto případě by byl výběr kabelky Puma trefou do černého.

Značka

Když si vybavím všechny sportovní značky, připadá mi, že značka Puma má ze všech nejhezčí logo. V prvopočátku, a to málokdo ví, puma proskakovala písmeno D, jež značilo jméno zakladatele Rudolfa Dasslera. Po nějaké době bylo písmeno D odstraněno a logem zůstala jen puma ve skoku.

Materiál

Kabelky puma jsou vyrobeny jak z textilie, tak z kůže. Kožené varianty jsou mnohem více oblíbené, a to díky pevnému materiálu, který drží tvar kabelky. Textilní kabelky jsou o něco levnější a hodí se hlavně pro věci na cvičení a do posilovny.

na cvičenína cvičení

Velikost

Z letní kolekce můžete vybírat kabelky velké, které využijete na cvičení nebo do školy, protože se tam vejdou i knihy a velké sešity nebo také notebook. Se snižující se velikostí se budete pomalu přesouvat od sportovního stylu až k elegantnímu.

do školydo školy

Jak nosit kabelku Puma

Při výběru té pravé kabelky Puma buďte velmi opatrné a pečlivé, protože kabelky by měla barevně dolaďovat zbytek outfitu a potrhovat váš styl nebo styl oblečení. Dříve se dbalo také na to, aby kabelka byla stejné barvy jako boty, nyní se na to již tolik nehledí.

Malé kabelky se dají snadno držet v ruce, jsou nenápadné, a přesto se do nich vedou všechny nezbytnosti, jako peněženka, mobil a klíče.

Malá kabelka do rukyMalá kabelka do ruky

Retro kabelky se dají vhodně kombinovat s vintage oblečením. Zkusit můžete i kombinaci vintage a moderního stylu.

Retro kabelka PumaRetro kabelka Puma Puma retro kabelkaPuma retro kabelka

Velké kabelky jsou vhodné pro běžné nošení nebo na nákupy, protože poskytuje hodně místa a vy nejste ověšená sociálními taškami.

Článek Kabelky Puma byl publikován 29. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...