Kabelky – značkové kabelky pro každou příležitost

Tagy:  Kabelky, značkové kabelky, Prada, kabelky do ruky, Louise Vuittone

Sponzorované odkazy:

Kabelky – značkové kabelky pro každou příležitost

Extravagantní, klasické, nápadité, obyčejné, elegantní… Jakou kabelku ještě nemáte ve vašem šatníku? Tento nepostradatelný a navíc značkový doplněk zkrátka musíte mít i Vy.

Prada

Italská elegance, to je synonym pro luxusní kabelky značky Prada. Tato značka patří mezi špičku a pro elegantní dámy z vyšší společnosti. Ovšem nejen ty, ale i Vy můžete vlastnit tento luxusní kousek. Prada se zabývá nejen výrobou kabelek, ale také obuvi a oblečení. Nápaditost hraje u značky Prada hlavní roli.

Prada do ruky

Pojďme se nyní podívat na kabelky Prada, které držíme v ruce a nedáváme si je přes rameno. Černou barvu nechte stranou a poohlédněte se po něčem výraznějším, nápaditějším a extravagantnějším. Zapomeňte na to, aby vám kabelka ladila s botami. Ovšem pokud bude ladit alespoň s jedním doplňkem, nebude to od věci. Co třeba s šátkem, páskem nebo s čelenkou?
Co by taková kabelka přes rameno měla obsahovat a mít? Mělo by se do ní vejít vždy to, co potřebujete mít stále při sobě. Např. kapesníčky, telefon, klíče, diář, peněženka, doklady, make-up či jinou kosmetiku, psací potřeby apod. Barvu takové kabelky si vyberte podle svého vkusu a nálady. Čím více veselejší, barevnější a zajímavější, tím lépe. Být extravagantní a výrazná je v současné době absolutní hit!

Extravagantní a výrazná kabelka značky PradaExtravagantní a výrazná kabelka značky Prada

Louise Vuitton

Luxusní kabelky, které hýbou světem. Louise Vuitton je na rozdíl od Prady symbolem luxusu, stylu a kvality. Víte, kdo spolupracuje již několik let s touto značkou? Mark Jacobs, tento návrhář, který vytváří všechny kolekce a kabelky Louise Vuittona. K výrobě elegantních kabelek se používají vždy jen ty nejkvalitnější materiály. Každá kabelka musí být naprosto dokonalá, perfektní a stylová.
Značkové kabelky Louise Vuittona jsou nejen vysoce kvalitní a luxusní, ale také poměrně drahé. Ovšem neděste se ceny. Vžďyť tyto praktické a nádherné kabelky vám poslouží na celý život.
Víte, čím jsou kabelky této značky tak vyjímečné a originální? Jde hlavně o jejich potisk – vlastní logo je často použito jako podklad pro vzor kabelek.
LV se vyskytuje většinou na bílém, hnědém nebo béžovém podkladě. Tento motiv je velice oblíbený nejen u mladé generace, ale také u zralých žen.

Elegantní kabelky Louise Vuittona, autor: GS417Elegantní kabelky Louise Vuittona, autor: GS417

Článek Kabelky – značkové kabelky pro každou příležitost byl publikován 12. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...