Netradiční svatební šaty

Tagy:  svatba, svatební šaty, doplňky, svatební kytky, svatební účes

Sponzorované odkazy:

Netradiční svatební šaty

Plánujete svatbu? Chcete vypadat v tento den opravdu snově, krásně a nepřehlédnutelně? Pak je právě pro vás tento článek, ve kterém se seznámíte s trendy pro letošní svatby. Jen v úvodu vám prozradím, že se nemusíte trápit se závojem…

Plánování

Patříte mezi ty nevěsty, které milují plánování do posledního puntíku a detailu? Víte už několik let, jak by měla vaše svatba vypadat? Pokud ano, nezapomeňte na jednu maličkost, že doba se neustále mění a s ní i trendy a styl svatebního oblečení a doplňků.
Šatům, ve stylu princezny, už dávno odzvonilo. Nemusíte se striktně držet pouze tohoto stylu. Krátké svatební šaty, kalhotové sukně, nevěsty bez závojů, žluté, fialové a oranžové odstíny šatů, umělý břečťan či plyšoví medvídci jako dekorace – takové jsou letošní trendy.

Trendy barvičky

Jak již bylo výše zmíněno, nemusíte se vystrojit v tento den výhradně do bílých nebo béžových šatů. Elegantně, trendy a nepřehlédnutelně budete zářit i v jiných barvičkách. Opravdovým hitem jsou růžové, oranžové a fialkové šaty. Co se týče velikosti, střihu a zdobení, dominují volánky, krátké rukávy, výrazné klobouky a žádné závoje. Nevěsty si tak mohou více vyzdobit a vyšperkovat účes. Úchvatně vypadají zapletené květiny ve vlasech nebo výrazný šperk. V tmavých vlasech vyniknou pestré pastelové barvičky a v blonďatých hřívách zase prokouknou modré odstíny.

Bílé šaty? Už dávno ne.Bílé šaty? Už dávno ne.

Módní návrháři

Celosvětově známí návrháři doslova zaplavili tunou nových designů a střihů právě pro svatební šaty. Už dávno neplatí, že čím více obručí a volánků, tím krásnější nevěsta budete. Zapomeňte na princeznovský styl, odvažte se a nebojte se i výstředních modelů. Štíhlé nevěsty budou vypadat doslova úchvatně v upnutých šatech s vlečkou. Dámy, které mají „výstavní nohy a figuru“ mohou zvolit i krátké mini šaty. Na výběr máte opravdu nepřeberné množství barev, střihů, tvarů, designu atd.

Krátké a jednoduché svatební šatyKrátké a jednoduché svatební šaty

Květiny

Dumáte nad tím, jakou květinu zvolit? Na výběr máte např. malé květiny do ruky, dlouhé a extravagantní květiny, bukety či jen polní kvítí. Záleží výhradně na vás, jaká kytka je vaše oblíbená, jakou barvu máte ráda a jaký styl je pro vás ten pravý. Pokud chcete jít s dobou a být absolutně trendy, sáhněte po fialové barvě, světle zelené a nebo sytě rudé. Naprostým hitem jsou fialové a růžové tulipány.

Závěr

Co říci závěrem? Inspirace pro vás slavný a nenahraditelný den můžete hledat na internetu, v různých časopisech či svatebních salónech apod. Ovšem ty nejkrásnější představy, návrhy a inspirace hledejte ve vás samotných. Vždyť je to váš de a tím nejdůležitějším bodem je, aby jste se cítila pohodlně, sebejistě a nesmírně šťastná.

Článek Netradiční svatební šaty byl publikován 19. dubna 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...