Boho-chic můžete oblékat i na podzim

Sponzorované odkazy:

Boho-chic můžete oblékat i na podzim

Boho-chic styl oblékání vznikl jako kombinace bohémského a hippie stylu. Všichni tento look máme spojený s bezstarostným létem. Není však důvod proč se svých milovaných boho-chic kousků vzdávat během jiných ročních období. Jen je třeba volit jiné materiály, aby vám na podzim nebyla v rozevláté sukni zima.

Boho-chic je trendem číslo jedna během letních festivalů, ale pokud jednotlivé kousky vkusně zakombinujete do svého pracovního, či volnočasového šatníku, přidáte rozkošný úsměv a boho doplňky, můžete být za hippie vílu i na podzim. Doplňte svůj outfit o nějaké pěkné punčochy, teplejší a pohodlnější obuv a budete in. Kde hledat podzimní inspiraci? Třeba u Nicole Richie za mlada, tato ikona je svou láskou k tomuto stylu proslavená. Boho-chic šaty můžete doplnit zajímavým podzimním kabátem, který vás ochrání před nepřízní počasí. Klidně zvolte kabát dlouhý jako šaty, vybírejte teplé podzimní tóny, třeba oranžovou, či bordó barvu. Místo ikonických květin mohou na podzim dominovat zajímavé geometrické tvary.

Boho-chic styl není pouze o extra dlouhých šatech. Lásku k tomuto netradičnímu vzhledu můžete ukázat i pomocí klasické bílé tuniky, květinovým kardiganem, či kalhotami do zvonu a děrovanými kozačkami. Dlouhá sukně z hřejivého podzimního materiálu vám prospěje více, než letní šatky lehčí než vzduch. Pro krásu se sice „musí trpět“, ale myslete především na vaše zdraví.

Náš tip na podzimní boho kabát

Nebo prostě boží kabát? Těžko říci! Chcete-li na podzim vystoupit z davu, vsaďte na gobelínový kabát! Nevíte-li, co si pod pojmem gobelínový kabát představit, pak vězte, že gobelínový kabát je oděv vyrobený z gobelínové látky, která je známá svými složitými a bohatými vzory. Kabáty z této látky jsou obvykle velmi výrazné a mohou mít různé vzory, od květinových motivů až po geometrické tvary. Gobelínový kabát není jen praktickou součástí outfitu, ale dodá doslova uměleckou tvořivost do ulic.

Kardigan?

Dlouhý, zdobný kardigan, klidně s háčkovanými květinovými aplikacemi vás na podzim dokáže zahřát, pokud oblečení správně navrstvíte. Boho-chic styl dodáte outfitu klasickými boho doplňky – třeba kovbojskými kozačkami, kabelkou s třásněmi, či kloboukem. Fantazii se meze nekladou. Nemáte-li kardigany ráda, zvolte krásné pletené rozkvetlé pončo.

Oblečení pro volný čas

Chcete-li být doma za boho-bohyni, klasické legíny na doma ozvláštněte tunikou v boho-chic střihu. Výhodou je, že bývají vyrobeny ve volném střihu, z lehké látky, takže se doma nebudete v ničem škrtit a budete moci v klidu relaxovat u sledování klasických podzimních filmů.

Maxi sukně

Maxi sukně k podzimu patří, ozdobte svůj krk zajímavými hippie korálky, oblečte kozačky, maxisukni a zajděte si s kamarádkou do města na kávu. Když celý outfit doplníte rozepínacím svetříkem z hrubé pleteniny, budete k nakousnutí. Mým soukromým tipem pro pozdní podzim jsou k boho-chic stylu pletené rukavice bez prstů, nejlépe s vyplétaným copánkovým vzorem, jaké nám pletly babičky.

Foto:

cz.pinterest.com/pin/387­0349673930308/, cz.pinterest.com/pin/184­436547234140679/, cz.pinterest.com/pin/140­806233159644/, cz.pinterest.com/pin/793­196553130834019/, cz.pinterest.com/pin/309­481805639135274/, cz.pinterest.com/pin/104­9338781926613212/,

Článek Boho-chic můžete oblékat i na podzim byl publikován 7. října 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...