Nenáviděný doplněk se vrací do módy

Sponzorované odkazy:

Nenáviděný doplněk se vrací do módy

I když si mnozí z nás mohou spojovat ledvinky s 80. nebo 90. léty, máme tu opět jejich comeback ve velkém. Pokud ledvinky ze srdce nesnášíte, budete minimálně další sezónu velice trpět. Budou totiž všude. A nejen klasické ledvinky, ale i ty oversized, či kožené. Na módních molech platilo pravidlo, čím divnější ledvinka, tím měla větší úspěch.

Naštěstí se alespoň ledvinky nenosí již kolem pasu, ale většinou přes rameno, anebo přes hrudník jako malá crossbody taška. Takže tolik nepřidávají optické kilogramy navíc.

Jaké ledvinky se letos nosí?

Jiné, zvláštní a každopádně osobité. Zkuste třeba ledvinku v námořnickém stylu, i když se blíží podzim a vy už se nechystáte na dovolenou. Dalším naším tipem je hnědá kožená ledvinka. Nabízejí se v různých odstínech hnědé a vypadají elegantněji, než klasické ledvinky z látky. Pokud bude kožená ledvinka značková, nebude jen módním doplňkem, ale i vyjádřením společenského statusu. Chcete-li světu ukázat, že si můžete dovolit ledvinku za sto padesát tisíc, nyní je ten správný čas pro vás.

Cool a nedbalý vzhled nabízí ledvinky od streetwearových značek – obvykle v sekcích se sportovním oblečením. K pohodlnému volnočasovému oblečení, legínám, teplákům, je taková ledvinka nejlepší volbou.

Minimalistické ledvinky, do kterých se vejde maximálně mobilní telefon, či klíčky od bytu a auta se hodí pro ty, jež nemají rádi nošení zbytečností během poznávání nového města, či při výletu do přírody.

Oproti tomu oversized ledvinky oceníte, pokud jdete s dětmi na hřiště, dají se nosit klasicky kolem pasu, přes rameno, ale snadno je připnete i na kolo, či kočárek. Ty se hodí pro aktivní lidi. Anebo pro ty, jež se snaží vytvořit styl, kterým budou šokovat.

Při výběru své ledvinky dbejte na to, aby byla ušitá pečlivě, nikde nevykukovaly nezpracované nitě. Zkontrolujte zapínání, aby se vám ledvinka nerozpojovala a nepadala z pasu, či ramen. A nakonec úplně nejvíc důležitá věc – vzhled ledvinky nejvíce ovlivňuje použitý zip. Pokud vypadá lacině, zkazí celkový dojem z ledvinky.

A co vy a ledvinky? Nosíte? Nesnášíte je? Zakoupíte si novou, anebo tento módní trend zanecháte s radostí někomu jinému?

Článek Nenáviděný doplněk se vrací do módy byl publikován 25. září 2024 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...