Hnědé boty vládnou letos podzimním procházkám

Sponzorované odkazy:

Hnědé boty vládnou letos podzimním procházkám

Pomalu nám začíná podzim, začne se ochlazovat, padat listí a vy jistě již přemýšlíte, jaké podzimní boty koupit, aby vám doplnily podzimní garderobu. Hodit se budou jistě nějaké barevně univerzální, teplejší, ale i kotníkové kozačky. Ale letos rozhodně nepořizujte boty černé. Podzimu totiž budou letos vládnout boty hnědé.

A nejen proto, aby ladily s listím, které co nevidět zaplaví ulice a parky. Hnědá je totiž skvělá, snadno kombinovatelná barva – nejen pro boty, ale i kabelky. Všude ve světě to již dávno vědí, bohužel u nás je hnědá hodně na okraji zájmu a lidé se na ní dívají skrze prsty, stejně jako na chudinku šedou barvu. Ta je na tom ještě trošku hůře.

Hnědé polobotky si už svou cestičku našly alespoň do pánských botníků, ale příliš mnoho dam v hnědých kozačkách na ulicích nevidíme. To je škoda – hnědá má velmi širokou paletu nejen teplých podtónů, hodí se skvěle ke všem klasicky podzimním oblečkům. Excelentně doplní například smetanově bílou barvu, hořčicovou barvu, růžové svetříky, rozumí si i s červenou, modrou, zelenou a béžovou. V podstatě není ani logický důvod proč se prodává tolik černých bot a tak málo těch hnědých.

Skvěle například vypadají latté kalhoty s nízkými kozačkami na podpatku, když celý outfit doplníte koženou kabelkou v barvě obuvi, budete vypadat skvěle.

Celebrity je často poslední dobou vidět v děrovaných lodičkách, anebo nějak ozvláštněných, například se zavazováním, či se stužkou. S podzimem máme také spojeny boty vyrobené ze semišového materiálu, které v hnědé barvě vypadají úžasně. Je jedno, zda si koupíte hnědé semišové kozačky, kovbojské boty, elegantní lodičky, či klasické podzimní nízké kozačky. Jen si semišové botky neoblékejte, pokud bude vydatně pršet, aby se vám nepoškodily.

Paradoxně dobře vypadají hnědé tenisky ve stylu legendárních conversek. Nevěřila bych tomu, ale tyto ikonické tenisky, které máme všichni zažité klasicky černé, bílé a bláznivě barevné, hnědá barva usměrní, dodá jim kapku elegance a hlavně vás odliší od ostatních.

Hnědá doplní úžasně i klasický béžový trenčkot, dokonce překvapivě vynikne i vedle klasicky sluníčkově žluté pláštěnky. Máte-li v plánu si koupit boty do deštivého počasí a vlastníte žlutou větrovku, či pláštěnku, vybírejte boty v hnědé barvě.

Foto: cz.pinterest.com/pin/155­303887518252468/, cz.pinterest.com/pin/911­134568349934171/, cz.pinterest.com/pin/129­267451786740973/, cz.pinterest.com/pin/409­475791091490539/,

Článek Hnědé boty vládnou letos podzimním procházkám byl publikován dnes v rubrice Boty. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...