Dárky pro muže, kteří milují módu

Sponzorované odkazy:

Dárky pro muže, kteří milují módu

Najít perfektní dárek pro muže není nikdy snadné, o to horší to je, pokud daný muž miluje módu a vyzná se v módních trendech a vy mu dárkem chcete udělat opravdu radost. Ano, vždy je tu možnost darovat peníze, či poukázku do nějakého obchodu. Ale co si budeme povídat, to je takový dost neosobní dárek a připravíte svého drahého o moment překvapení.

Za mě je vždy lepší si trochu lámat hlavu, projít obchody, internet a zkusit najít něco, co se trefí do vkusu a vyvolá úsměv na tváři.

Začněme od bot

Miluje váš muž značkové kecky a tenisky? Pak máte z půlky vyhráno! Velikost obuvi snadno nenápadně zjistíte a můžete zajít do obchodu. Designové tenisky nikoho neurazí. Jedná se o módní a osobní dárek. Raději si však ponechte účtenku, kdyby botky neseděly.

Mikin není nikdy dost

Mikina je součást oblečení, kterou ocení opravdu každý muž – i ten, který se obvykle pohybuje po městě v obleku. Mikinu využije na výlet do hor, ale i pro posezení při grilování. Značkových mikin je opravdu spoustu, značku vyberte podle svého rozpočtu. Nakoukněte do skříně, jakou značku váš milý preferuje a zkuste najít od dané značky novější model. Chybu neuděláte ani mikinou se sportovní tématikou – mikinu oblíbeného fotbalového, hokejového klubu, či z milované stáje Formule 1 ocení i ten nejvybíravější chlap. Chodí-li váš muž do fitka, můžete nakoupit ladící soupravu na cvičení – jen pozor – někteří muži jsou hákliví na příliš výrazné barvy oblečení, a tak se snažte před nákupem sledovat, v jakých barvách nejčastěji chodí.

Doplňky

Značkové sluneční brýle z poslední kolekce jsou vždy vděčným dárkem. Ženy obvykle odhadnou, který tvar brýlí bude slušet jejich partnerovi a podtrhne rysy jeho obličeje.

Dalším skvělým tipem je oblíbená značka kšiltovky. Velice oblíbeným tipem dárku jsou luxusní kožené pásky a sady pásku a pánské peněženky. Velice drahým – o to více překvapivým dárkem jsou drahé kvalitní hodinky.

Rozmazlete ho

Chcete-li, aby se váš partner cítil doma jako v bavlnce, věnujte mu dokonalý župan, který jistě po koupání každý večer využije. Investovat můžete i do pyžama vyrobeného z luxusních materiálů, jako je například hedvábí a satén, to však záleží na povaze muže. Pokud si netroufnete odhadnout, zda by se v takovém pyžamu váš drahý necítil příliš zženštile, méně finančně nákladný dárek bude sada značkového spodního prádla – také z opravdu kvalitního materiálu.

Přípravky pro péči

Muži obvykle příliš neřeší, jakou kosmetiku a drogerii používají. Když darujete muži svého srdce například luxusní výživný krém s obsahem kaviáru, určitě mu tím uděláte nejen radost, ale naznačíte, že se o něj ráda staráte. Stejně tak mu můžete zakoupit jeho oblíbený parfém v dárkovém balení.

Adrenalin

A pokud si netroufáte vybrat oblečení, ani kosmetiku, vždy je sázkou na jistotu nějaký adrenalinový zážitek – let vrtulníkem, půjčení luxusního sportovního automobilu, či seskok z letadla.

Článek Dárky pro muže, kteří milují módu byl publikován 16. září 2024 v 07.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...