Kalhoty s vysokým sakem si zaslouží sako, či blejzr

Sponzorované odkazy:

Kalhoty s vysokým sakem si zaslouží sako, či blejzr

Přelom tisíciletí byl ve znamení bokových kalhot, čím níže byly nošeny, tím lépe. Nás dříve narozené tento styl provázel opravdu dlouho, a proto dnes jásáme nad kalhotami s vysokým pasem. Nejenže schovají nedokonalosti v oblasti bříška, opticky prodlouží nohy, ale konečně nám není na břicho zima. Někdy je ale těžké kalhoty s vysokým pasem nakombinovat tak, aby vynikla jejich krása. Ptáte se jak na to? Pak čtete ten správný článek!

Chcete-li působit elegantně a být při tom v pohodlí, jsou pro vás ty pravé volnější kalhoty s vysokým pasem. Alespoň jedny byznys kalhoty v tomto střihu by měla mít v kapslovém šatníku každá žena. Vypadají skvěle do zaměstnání, na schůzku, ale i na party – záleží na tom, co k nim oblečete.

Přejete-li si, aby outfit působil formálně a elegantně, oblečte k těmto kalhotám blejzr nebo sako. Jak blejzr, tak sako se nyní s přicházejícím podzimem budou hodit, zahřejí vás ráno cestou do zaměstnání a odpoledne vám v nich nebude příliš teplo.

Nejobyčejnější a nejpraktičtější outfit vytvoříte ze saka, kalhot s vysokým pasem a obyčejného jednobarevného trička, či tílka. Jednoduché a přitom působivé.

I pokud jsou kalhoty obyčejné džíny, v tomto spojení budete vypadat skvěle. Spousta celebrit nosí tento outfit na natáčení, i ve volném čase. Pakliže k takovému outfitu oblečete lodičky na podpatku, bude vypadat elegantněji. Naopak bílé kecky z něj udělají volnočasovou záležitost. V tomto případě nemusí být top jednobarevný, ale můžete zvolit tričko s nápisy.

Pohrajte si s barvami. Většina z nás má v šatníku černé kalhoty a ty doplňuje barevným sáčkem. Zkuste to letos na podzim naopak. Kupte si například žluté, či červené kalhoty – a ty doplňte černým blejzrem, či sakem. Uvidíte, že to udělá zcela zásadní rozdíl. Potřebujte-li prodloužit nohy, zvolte boty v barvě kalhot.

Skvěle vypadá i kombinace modré a bílé. Bílé kalhoty a tmavě modré sako, či tmavě modré kalhoty a bílé sáčko. Nevidím důvod proč tento lehce námořnický look nenosit během babího léta.

Máte-li doma kostkované sáčko, doplňte jej kalhotami v barvě vzorku a vyrazte do ulic, váš look bude působit sladěně, bude monochromatický a přitom kostičky ozvláštní celou kombinaci.

Foto: cz.pinterest.com/pin/577­72807713106631/, cz.pinterest.com/pin/464­43439900068119/, cz.pinterest.com/pin/295­54941300003452/, cz.pinterest.com/pin/485­896247324038334/,

Článek Kalhoty s vysokým sakem si zaslouží sako, či blejzr byl publikován 11. září 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...