Jak nosit sukni s leopardím vzorem?

Sponzorované odkazy:

Jak nosit sukni s leopardím vzorem?

Málokterý vzor je při vytváření dokonalého outfitu tak ošemetný, jako právě ten leopardí. Když to při kombinování ostatních součástí oblečení a doplňků přeženete, budete vypadat lacině, mnohdy na ulicích vidíme i vysloveně vulgárně vypadající kombinace.

Takže dnes budeme psát o výzvě stylingu sukně s leopardím vzorem. Pokud budete chtít leopardí sukni na běžné denní nošení a nikoliv na diskotéku, budete muset začít už při jejím výběru. Střih u leopardí sukně udává směr, na jaké příležitosti se bude hodit. Její „divoký“ potisk je sám o sobě velice odvážný a pokud to přeženete i s délkou a zvolíte verzi mini, nenoste ji do zaměstnání, pokud se v práci netočíte kolem tyče.

Do zaměstnání jedině tužková, pouzdrová, či v délce midi. Trošku tvrdost celého vzoru dokáží změkčit například romantické detaily střihu, jako například kaskádovité volánky.

Velice zajímavě může vypadat i plisovná leopardí sukně střihnutá do Áčka. Nejlépe, pokud sladíte top s podkladovou látkou potisku. Leopardí vzor nemusí být pouze černobéžový, ale i například v kombinaci s bílou. Pokud se budeme bavit o leopardí klasice, nejlépe tento vzor zkrotí černá – černý top, černé lodičky a ne příliš výrazné doplňky.

Zvolíte-li strečový materiál leopardí sukně, vždy by měla být v délce minimálně po kolena, lépe delší. Tužková maxisukně v délce po kotníky zvýrazní vaši siluetu, délka ubere na vulgárnosti a rolák bez rukávů všem okolo řekne, že nejste „laciná“, jen máte vkus. Naopak se vyhněte příliš krátkým crop topům a průsvitným halenkám v kombinaci se sukní s leopardím vzorem.

Velice pěkně doplní leopardí vzor i bílá halenka, klidně taková, která nemá knoflíky a má u krku zajímavou aplikaci, třeba mašli a je vyrobena z kvalitního materiálu, třeba z hedvábí. Odvede pozornost od příliš exotické sukně.

Černá hedvábná, či saténová halenka dodá outfitu s leopardí sukni na eleganci a takový outfit se hodí na večerní rande.

Chcete-li pomocí sukně s leopardím vzorem vykouzlit sportovní look, sáhněte po sukni s volánky, kterou doplníte keckami, obyčejným topem a klasickou džínovou bundičkou, outfit dolaďte oblíbenými slunečními brýlemi a vyrazte do kina, anebo na drink. Zaručuji vám, že takový nedbale působící street look vám ubere roky a budete vypadat cool.

A co vy? Troufáte si na leopardí vzor? Jak jej nosíte? Klidně se s námi podělte o vaše tipy do komentářů!

Foto: cz.pinterest.com/pin/571­394271876700820/, cz.pinterest.com/pin/587­086501460301005/, cz.pinterest.com/pin/387­942955419842931/, cz.pinterest.com/pin/571­394271867682903/,

Článek Jak nosit sukni s leopardím vzorem? byl publikován 2. září 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...