Jak nosit proužky v létě? I. díl

Sponzorované odkazy:

Jak nosit proužky v létě? I. díl

Pruhy, proužky, vertikální, diagonální, horizontální, široké, úzké – přemýšlela jste, jak je zařadit do vašeho letního šatníku tak, aby nepůsobily příliš přísně a geometricky? Pak čtete správný článek. My vám s tím poradíme!

Pokud přemýšlíte, jak dlouho je tu s námi pruhovaný vzor, pak můžeme pouze odhadovat, ale jistojistě je to celou věčnost. Bývalo to nejjednodušší zpestření běžné jednobarevné garderoby. Takže jsou proužky takovým donekonečna se opakujícím se trendem.

Jaký pocit ve vás vyvolá pruhované oblečení? Určitě je to letní lehkost, dobrá nálada a jednoduchost. Nikdo se přeci nemůže mračit ve veselém pruhovaném outfitu. To prostě nejde!

A k jakému oblečení se vlastně pruhy hodí? Na to existuje opravdu jednoduchá odpověď – naprosto ke všemu!

Nebojte se například obléci proužky k výrazně jednobarevnému oblečení. Je léto, syté a výrazné barvy se nosí! Paradoxně dá tato kombinace vyniknout jak pruhům, tak i dané barvičce. Pruhované kalhoty a fuchsiově barevný top? Proč ne!

Kdysi jsme se na našem blogu věnovali tomu, že se není třeba bát kombinovat několik vzorů v jednom outfitu. Pokud vás míchání potisků trochu děsí, přestaňte se bát! Přidejte další báječné letní potisky a váš nudný šatník bude moci znovu zazářit. Ať už si vyberete puntíky, další geometrické vzory, či květiny, vězte, že se dá vždy outfit vymyslet tak, aby konečný celek působil vyváženě.

Existují tři testovaná pravidla pro střetávání tisků, která prokazatelně fungují – práce s jednotlivými barevnými tóny, spojení velkých potisků s malými drobnými, kombinace černého potisku s barevným potiskem nebo spojení malého vzoru s jinými malými potisky. Pro všechny platí vždy jedno, několik potisků spojuje alespoň jedna stejná barvička, která celý koncept propojí a vyváží.

Pokračování najdete již brzy po kliknutí ZDE. Nezapomeňte se s námi podělit o to, jakým způsobem nosíte proužky vy!

Foto: cz.pinterest.com/pin/241­505598753312299/, cz.pinterest.com/pin/100­5076841826219521/, cz.pinterest.com/pin/331­085010093441556/, cz.pinterest.com/pin/479­91552274799384/

Článek Jak nosit proužky v létě? I. díl byl publikován 19. srpna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...