Chcete se seznámit? Noste oblečení, ve kterém budete vypadat žensky!

Sponzorované odkazy:

Chcete se seznámit? Noste oblečení, ve kterém budete vypadat žensky!

Léto máme v druhé polovině, a pokud jej trávíte ve stavu single, možná se cítíte osaměle a přemýšlíte, jak se co nejsnadněji seznámit bez nutnosti používání online aplikací. Je to jednoduché – stačí vypadat prostě více žensky.

V dnešní době spousta žen volí sportovní a streetové pohodlné oblečení a není divu. V zaměstnání jsou na nás kladeny čím dál větší požadavky, do toho děti, rodina, v džínách a pohodlném tričku toho jistě stihnete více než v pouzdrových šatech a na „šteklích“. Pokud však městem korzujete ve vytahané mikině, vlasy v nedbalém drdolu a keckách, jednoduše splynete s davem a budete pro mužské oko neviditelná.

Pojďte se alespoň jednou za týden převléci za krásnou bohyni a oblečte něco, co dá světu najevo, že jste krásná sebevědomá žena a jste si toho vědoma. A vězte, že to vůbec není o kilogramech, ale o energii, která z vás bude vyzařovat. Nevěříte? Tak to prubněte alespoň jednou. Upravte si vlasy, použijte make-up, najděte ve skříni nějaké příjemné letní šatky, k tomu přidejte úsměv na tvář a vyrazte do ulic. Je jedno, že půjdete na poštu, kde na vás budou pracovnice na přepážce nepříjemné. Představte si však, že si jdete koupit něco, po čem už dlouho toužíte. Uvidíte ten rozdíl, za to dám ruku do ohně.

Které kousky podpoří vaši ženskost?

Některé ženy si pod pojmem ženské oblečení představí přiléhavé šaty s průstřihy, či minisukni. Oblékat se žensky však neznamená, že vám musí být vidět co nejvíce pokožky. Nakonec i pány to odrazuje. Ano, na takovou ženu se na ulici podívají, proč ne, ale doma většina mužů ženu, jež působí jako by se vracela ze zaměstnání ve vykřičeném domě, prostě nechce.

Oblékat se žensky znamená používat střihy, jež podtrhnou vaši siluetu, ať je již jakákoliv, barvy, které vám sluší a volit oblečení, jež používá klasicky ženské detaily – jako jsou volánky, krajka, řasení, plisování, vkusné feminní doplňky a třeba punčochy. Odvážné ženy nosí i velice ženské klobouky místo sportovní kšiltovky. Máte-li odvahu, pak směle do toho!

S vyloženě ženskými šaty nikdy neuděláte chybu. Roztomilé šaty, jako jsou tyto, s kombinací květin, zdůrazní vaši ženskou křehkost. Muži milují, když vypadáte jako princezna.

Dalším vysloveně ženským prvkem jsou halenky s balónovými rukávy. Nemáte-li příliš široká ramena, určitě vyzkoušejte tento prvek do vašeho šatníku přidat, nebudete litovat.

Překvapivě velice žensky působí i letní overaly. Letos jsou trendy, tak se podívejte do regálu v obchodě s oblečením, jistě takový overal toto léto ještě využijete.

Obyčejné šaty, jež udělají opravdu velkou službu vaší ženskosti – maxi šaty. Jsou pohodlné, vzdušné, nebudete se v nich potit, navíc budete působit jako rozevlátá víla.

Vsaďte i na klasicky ženské barvy – pudrově růžovou (inspirujte se na úvodní fotografii), anebo pastelovými tóny, či fuchsiovou.

Foto: cz.pinterest.com/pin/990­158668078773448/, cz.pinterest.com/pin/116­530709105798811/, cz.pinterest.com/pin/189­221621841888161/, cz.pinterest.com/pin/112­3085225820013623/, cz.pinterest.com/pin/571­394271844320826/,

Článek Chcete se seznámit? Noste oblečení, ve kterém budete vypadat žensky! byl publikován 14. srpna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...