Jak nosit neonky letos v létě?

Sponzorované odkazy:

Jak nosit neonky letos v létě?

Neonové barvy k letně opálené pokožce sedí jako poklička na hrnec. Ano, vím, neonové ošacení je obvykle vnímáno jako něco, co nosí jen teenagerky, ale proč to letos nevyzkoušet – alespoň pro volný čas a dovolenou? Alespoň nebude v ulicích nuda.

Ať už se jedná o neonové šaty, top nebo sukni, v tomto článku se dočtete, jak nosit nepřehlédnutelné neonové oblečení.

Když už oblečete neonové šaty, zkombinujte je s botami v neutrální barvě. Třeba s pleťovými, či černými lodičkami. Bílé tenisky dokáží celkový neonový look také dobře zkrotit.

Doplňte nepřehlédnutelný neonový top sukní, či kalhotami v tlumeném barevném tónu. Obvykle to vypadá velice dobře. Například neonově zelenkavé tílko a smaragdově zelené kalhoty. Elegantně budou působit také černé kalhoty ve spojení s neonovou halenkou. Černá nechá neonové barvě vyniknout.

Překvapivé je kombinovat neonové barvy mezi sebou. Nebojte se vyzkoušet. Třeba neonově zelené šaty a neonově růžovou kabelku a boty. V takovém případě to však již nepřehánějte s dalšími doplňky a vsaďte na přirozený neutrální make-up.

Trošku jako bílá paní budete působit, pokud zvolíte bílé boty, kalhoty, kabelku a oblečete například růžový neonový top. Celá kombinace bude svěží a neotřelá.

Umírnit neon dokáže také střih. Porovnejte neonové přiléhavé sexy šaty a například Carmen šaty ve stejném odstínu. Volánky, vkusná krajka, háčkovaná vsadka – vše přidá rozměr romantiky a ženskosti.

Zkuste obléci neonovou tzv. tutu baletní sukýnku, kecky, neutrální (bílý či černý) top a džínovou bundičku. Celý look bude rozkošný a je skvělý pro volný čas. Inspiraci hledejte na fotkách z přelomu osmdesátých a devadesátých let. Dříve se dámy neonek opravdu nebály. A co vy? Zkusíte to?

Foto: cz.pinterest.com/pin/275­634439665206196/, cz.pinterest.com/pin/246­923992197220162/, cz.pinterest.com/pin/310­115124314312738/, cz.pinterest.com/pin/156­570524516196731/,

Článek Jak nosit neonky letos v létě? byl publikován 12. srpna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...