Jak nosit halenky a topy, jež ukazují holá ramena

Sponzorované odkazy:

Jak nosit halenky a topy, jež ukazují holá ramena

Top s odhalenými rameny, kdy ženskou křehkost podporují opálené klíční kosti. Hledáte stylové nápady, jak nosit šaty s holými rameny? V dnešním článku vám přinášíme pár tipů na to, jak je nosit.

Tzv. off-shoulder topy, halenky a tílka a šaty se nosí nejčastěji v létě, kdy máme krásně opálené tělo.

Opravdu zbožňuju, kolik tyto vršky nabízí možností ke kombinování. Kamarádí se s elegantní pouzdrovou sukní, šortkami, minisukní, maxisukní, ale i s nejrůznějšími typy kalhot.

Holá ramena působí velice sexy, umírnit tento vzhled můžete, pokud obléknete off-shoulder top v boho stylu, či typu Carmen. Rozkošné volánky trošku umírní příliš sexy look, dodá naopak křehkost, romantiku a dojem zranitelnosti. Zejména pak, máte-li výrazně viditelné klíční kosti. Muži to jednoduše milují, mají dojem, že jste křehká, zranitelná éterická víla, která „potřebuje ochraňovat“.

Rozevláté topy s holými rameny můžete doplnit elegantními byznys kalhotami a obléci i na méně formální schůzku. Jen dbejte na to, že pokud jsou vyrobeny z letní látky, třeba šifonu, raději se doma ujistěte, že vám neprosvítá podprsenka. Holá ramena a průsvitné provedení by v některých případech mohlo působit příliš vulgárně a vyzývavě. To samé platí i o kombinování off-shoulder topu a extrémně krátké minisukně. Na dovolené je to ok, na procházku po městě je to již na zváženou.

Ženy s většími ňadry mohou mít při oblékání off-shoulder topů problém, protože velká prsa potřebují oporu. Zvolte proto dobře padnoucí podprsenku bez ramínek, případně vyzkoušejte v dnešní době nejrůznější samolepicí podprsenky a booby tapes, které pomohou udržet ňadra na místě a vy budete v topu s odhalenými rameny skvěle – mnohem lépe, než kdyby celý look hyzdila ramínka od podprsenky.

Foto:

https://cz.pinterest.com/…43657700657/, https://cz.pinterest.com/…68078733693/, https://cz.pinterest.com/…33720558597/, https://cz.pinterest.com/…76547785831/,

Článek Jak nosit halenky a topy, jež ukazují holá ramena byl publikován 7. srpna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...