Jaké boty nosit s květinovými šaty

Sponzorované odkazy:

Jaké boty nosit s květinovými šaty

Květinové šaty k létu prostě a jednoduše patří, stejně jako k zimnímu období slušivý kabát. Přemýšlíte nad tím, jaké boty obout ke květinovým šatům? Pak čtete správný článek.

Obutí správných botek dokáže s jedněch šatů vykouzlit nový outfit. Boty šaty buď podpoří, anebo totálně zabijí celkový look. A je úplně jedno, zda máte šatky s drobnými kvítky, anebo s potiskem velkých květin. Princip obouvání bude vždy stejný. Tak pojďme na to, ať můžete co nejdříve předvést svůj nový styl svým kamarádkám.

Květinové šaty vypadají skvěle s lodičkami na vysokém podpatku a pěknou kabelkou. Toto se á se nosit do kanceláře, po rande a dokonce i na dámskou jízdu. Přímo úchvatné je spojení šatů s balónovou sukní a velice ženských lodiček. Máte-li krásné nohy – v tomto outfitu vám vyniknou a muži po vás budou šílet.

Lodičky mohou být v pleťové barvě (prodlouží vám to nohy), elegantně černé (pozor na podkladovou barvu látku šatů), anebo zajímavě ozdobené – například mašlí, jež bude ladit s některou z barev, které jsou na potisku šatů použity. (To samé platí i o výběru barvičky pro tu správnou kabelku).

A co takhle šaty ve spojení s botami bez opatku, zezadu budete vypadat k sežrání. Obecně – máte-li příliš široká lýtka vyhýbejte se se šněrovacím botám, či botám, jejichž pásky na zapnutí jsou příliš vysoko na lýtku. Opticky to velice zkrátí a rozšíří lýtka postavu. (Čím kontrastnější barva pásku, tím horší je výsledný efekt). Pro takové případy raději doporučím krásné letní pantoflíčky na podpatku. Nožky budou sexy, v pohodlí a muži vám budou padat k nohám. Nevíte jak na to? Inspirujte se u legendární Carrie Bradshaw z ikonického seriálu Sex ve městě.

Ne všechny letní květinové šaty mají rozevlátě roztancovanou sukni. Co třeba květinové pouzdrové šaty? I k těm je třeba vybrat správné boty, které podpoří vaši krásu. K „upjatým“ elegantním pouzdrovým šatům je třeba dodat pomocí doplňků trošku šťávy a koketnosti, abyste nevypadala jako stará mladá. Zvolte výrazné barvy obuvi, nebo boty, které něčím překvapí – detailem zapínání, netradiční ozdobou třeba. Nebojte se výrazných barev – oranžové, smaragdově zelené, či fialové a magentové. Vězte, že toto nezvyklé kombinování vám ubere na věku i deset let. Doplňte celkový look sebevědomím a úsměvem. Budete za hvězdu.

Maxi šaty jsou celá léta nejoblíbenějším kouskem pro každou ženu. Hodí se na procházku s kočárkem, na poznávání okolí, na cestování, ale i na pláž. Snesou vedle sebe i netradiční obuv – bílé tenisky, conversky, ale i žabky a sandálky. Dbejte na to, aby žabky a sandálky nepůsobily lacině a příliš plastově. I tato levná obuv může být vyrobena z kvalitního materiálu, být ozdobena mušličkami, kamínky apod. Podpoří to letní odlehčenost celého outfitu. Sportovní kecky dodají maxišatům sportovnější look – ala bezva holka od vedle.

Foto: cz.pinterest.com/pin/544­583779961289440/, cz.pinterest.com/pin/A­U_tzG9tMYaKGTLKal_27ZWJ­CNCjHdpvORXF8Vlip-1kKNej40VGJTaz5cmf-1lo4DE4jKZ2DYD­XAgra1FQ3cro/, cz.pinterest.com/pin/297­66047531719989/, cz.pinterest.com/pin/720­57662782904904/, cz.pinterest.com/pin/849­984129686733842/,

Článek Jaké boty nosit s květinovými šaty byl publikován 5. srpna 2024 v 07.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...