Je béžová na léto příliš nudná? II. díl

Sponzorované odkazy:

Je béžová na léto příliš nudná? II. díl

V minulém, doufám, že nenudném článku o béžové barvě, jsme se věnovali tomu, že je pro některé béžová barva příliš fádní a jelikož lidé neví, jak béžovou kombinovat, tak ji pro jistotu raději ani nekupují a nenosí. Dnes tento článek bude volně pokračovat, poradíme vám, s jakými barvami béžové kousky nosit, aby vám neležely na dně šatní skříně.

Padesát odstínů…

Ne šedi, ale béžové. Pokud něco víte o barevné typologii, pak se třeba zbytečně béžové vyhýbáte, protože se nehodí k vašemu barevnému typu. Stejně jako ostatní barvy má béžová nejrůznější barevné podtóny – od studené, přes neutrální, až po teplou béžovou. V létě jste navíc opálená a tak tričko, které vám v zimě neladí s vaši příliš bledou pokožkou, na vás v létě může vypadat naopak skvěle. Béžová si prostě rozumí s bronzovým opálením. Máte-li i tak pocit, že v béžovém oblečení váš obličej příliš nevynikne, volte béžovou na spodní část těla a na topy a halenky zvolte barvu, která váš obličej dokáže rozzářit.

Odvážná a stylová

Pokud rádi experimentujete se svým vzhledem a děláte ho zábavnějším, vyzkoušejte následující kombinaci oranžové a béžové. Vzhled bude překvapivý, nikdo vás nepřehlédne.

Decentní a elegantní kombinace

Sázkou na jistotu je spojení béžové a bílé, tato kombinace se hodí i na formálnější příležitosti. Sluší naprosto všem. Bílá nemusí být pouze zářivě sněhová bílá, vyzkoušejte spojení krémově bílé a béžové!

Sofistikovaná

Punc elegance a luxusu vytvoříte oblečením v černé a béžové barvě.

Netradiční krása

Chcete-li ženské spojení béžové, musíte zvolit pudrově růžovou. Ostatně i další odstíny růžové se s béžovou celkem kamarádí.

Romantická

Nejromantičtější kombinace je ta, kdy ve svém outfitu jednoduchost béžové podpoříte šeříkově pastelovou lila barvou.

Rozpačitá, ale krásná

K létu patří žlutá barva, stejně jako k podzimu odstíny opadaného listí. Bledě žlutá dá vyniknout kráse béžové. Napoprvé vám toto barevné kombo přijde zvláštní, ale přísahám, že si jej zamilujete.

Luxusní

A nejlepší nakonec. Styl old money i quiet luxury nedají dopustit na nebesky modrou v kombinaci s odstíny béžové a hnědé. Jednoduše proto, že je to ta nejlepší kombinace k opálené pleti. Na léto je to perfektní spojení stylu, rozpustilosti, něžnosti a elegance. Tuto kombinaci milují muži i ženy na celém světě.

První část článku o béžové najdete ZDE.

Foto: Pixabay.com https://cz.pinterest.com/…81023783219/ https://cz.pinterest.com/…87482137460/

Článek Je béžová na léto příliš nudná? II. díl byl publikován 22. července 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...