Maximální oblíbenost maxišatů v létě má spoustu důvodů

Sponzorované odkazy:

Maximální oblíbenost maxišatů v létě má spoustu důvodů

Máme tu léto, čas dovolených a sezónu nejoblíbenějšího kousku oblečení pro snad všechny ženy – maxišatů. Pokud nemáte maxišaty ráda, tak pak jenom proto, že jste ještě neobjevila to, jak úžasné jsou. Osobně si myslím, že s maxišaty je to stejné jako s olivami. Prostě je celou dobu nesnášíte, jednou je zkusíte a už bez nich nemůžete být.

Také jsem to tak měla. A pak jsem si jedny na dovolené pořídila a od té doby lehoučké dlouhé maxišaty prostě miluji. Jsou prostě úžasné na léto, na cestování, prozkoumávání cizokrajných měst, na drink na pláži. Prostě neznám místo, kam by nešly v létě maxišaty vzít. S outdoorovými botami si je klidně můžete obléci i na Sněžku (nadsázka).

Maxišaty jsou jedním z nejuniverzál­nějších a nejlichotivějších oděvů v ženském šatníku. Ať už se oblékáte na ležérní den, speciální příležitost nebo cokoli mezi tím, jsou to právě maxišaty, které se perfektně hodí k vašemu stylu a typu postavy. Máte-li pocit, že vám maxišaty díky své rozevlátosti přidávají opticky kilogramy navíc, pak nenosíte ty správné. Sepsala jsem vám návod, jaké maxišaty nosit podle vaší postavy. Po přečtení vám zaručuji, že i vy si maxišaty oblíbíte.

Maxišaty pro menší ženy

Menší ženy mají často pocit, že když si oblečou maxišaty, budou vypadat jako chodící šaty, protože mají krátké nohy. Když však zvolíte maxišaty s výstřihem do V, průstřihy, rozparkem a vertikálními potisky, uvidíte, že i vy v maxišatech budete vypadat skvěle. Volte také spíše užší střihy maxišatů, příliš volné maxišaty by vám neudělaly dobrou službu.

Postava tvaru přesýpacích hodin

Máte křivky? Nejlepší maxišaty pro vás budou zavinovací. Krásně zvýrazní prsa, podtrhnou krásný pas, splývavost zavinovacích maxišatů z vás udělá doslova bohyni. Uvidíte, že se za vámi otočí každý muž.

Maxišaty pro atletické typy

Jste sportovní typ a nejraději trávíte volný čas ve sportovním oblečení a v sukni a šatech si připadáte, jako byste je ukradla? Ale i vy jistě půjdete na nějakou letní svatbu, či party, kde se očekává slavnostnější oblečení, než to vyrobené z funkčních materiálů. Maxišaty i z vaší atletické postavy během pár vteřin dokáží vytvořit ženskou princeznovskou siluetu. Zvolte dole rozvolněné maxišaty s volánky, přidejte pásek, který upozorní na pas a usmívejte se. Nikdo nepozná, že byste raději byla v šortkách, či teplákách.

Jablíčkové ženy

Máte dlouhé nohy a problematičtější střed těla? Nevadí! I pro vás jsou maxišaty dokonalé. Zvolte maxišaty přestřižené pod prsy, nejlépe s lodičkovým výstřihem, který připoutá pozornost k vašim ramenům a ňadrům a máte po problému. Šaty, které od oblasti prsou volně splývají schovají povolené bříško po porodu i pár kilogramů navíc. Dlouhý rozparek vám pomůže ukázat krásné nohy, vůbec se toho nebojte.

Maxišaty pro hruškové tvary

Máte útlé tělo, které je se směrem dolů v oblasti stehen a boků rozšiřuje? Zvolte maxišaty áčkového střihu, se zajímavými volánky, či výstřihem v horní části. Odvede to pozornost od horní poloviny těla, a dlouhé maxišaty dokáží zakrýt i případnou celulitidu.

Foto: cz.pinterest.com/pin/110­5633777263149269/, cz.pinterest.com/pin/588­986457568475563/, cz.pinterest.com/pin/936­819159977948022/, cz.pinterest.com/pin/748­582769343444856/,

Článek Maximální oblíbenost maxišatů v létě má spoustu důvodů byl publikován 3. července 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...