Minisukně jsou zase in - víte, jak je nosit?

Sponzorované odkazy:

Minisukně jsou zase in - víte, jak je nosit?

Víte, že historie minisukní začala v 60. letech 20. století? Minisukně byly kouskem oblečení, který způsobil doslova sexuální revoluci. Ženy v kratičkých sukýnkách nejprve pobuřovaly veřejnost, nakonec si na tento kontroverzní kousek našich šatníků všichni zvykli. Nic jiného jim nezbylo, protože minisukně se s menšími prodlevami neustále vrací na vrchol žebříčku popularity ženského oblečení. Nejinak tomu je i letos. Pokud přemýšlíte, s čím minisukni letos nosit, abyste byla in, čtete správný článek.

Mohli bychom říct, že některé trendy mohou přicházet a odcházet, ale minisukně je klasika, která trvá věčně. Obnovení trendu minisukní ovládlo letošní pozdní jaro a léto. Nosí se téměř všechno. Od džínových minisukní po černé saténové minisukně, pokud jde o styly a oblečení minisukní, možnosti jsou nekonečné.

Nebyla jste dosud velkou fanynkou minisukní a chcete to změnit? My vám v dnešním článku poradíme. Jak tedy nosit minisukni a vyniknout v davu? Zejména mladé ženy ocení, když minisukně bude doplněna nějakým oversized kouskem. Co třeba na volný čas tolik oblíbený bomber v motorkářském stylu? Zatímco jeden kousek šatníku je opravdu mini, druhý je maxi a vzájemně tak vytváří zajímavý kontrast jednotlivých proporcí. Dalším trendem je kožená bundička. Pokud navíc tuto kombinaci zvládnete nastylovat do monochromatického looku, zaručujeme, že vás na ulici nikdo nepřehlédne.

Nadčasová klasika

U bundiček ještě chvíli zůstaneme a musíme zmínit nejoblíbenější kombinaci pro volnočasové aktivity. Tou je minisukně v kombinaci s džínovou bundičkou, kterou byste měla určitě mít ve svém kapslovém šatníku. Pohrajte si s texturami, zvolte minisukni z odlišného materiálu, než je bundička. Outfit doplňte nějakým basic tričkem či tílkem – nejlépe v černé, či bílé barvě.

Návrat do minulosti

Inspirujte se osmdesátkami a minisukni doplňte mokasínami s vysokými ponožkami a svetříkem. Taková malá hra na středoškolačku. Mimochodem, když už jsme zmínili vysoké ponožky. Teenageři po celém světě se k nim vracejí ve velkém. Nízké ponožky již nemají místo na módním výsluní.

Plisovaná minisukně

Plisovaná minisukně je elegantní základní kousek, který pozvedne každý outfit o level výše. Hodí se do kanceláře, ale i na večerní rande. Hodí se téměř na každou volnočasovou příležitost. Noste jej s více strukturovaným topem, jako jsou pleteniny, žebrovaný úplet, krajky, háčkované topy, abyste dosáhla vyváženého vzhledu. V této kombinaci to nepřehánějte s doplňky, protože plisovaná minisukně je výrazná sama o sobě.

Bílá minisukně

S teplejším počasím na jaře a v létě je šance vyměnit nadčasovou černou minisukni za minisukni bílou. Nebojte se spojit bílou minisukni s modrobílým tričkem se zapínáním na knoflík, anebo zvolte pruhovanou modrobílou halenku. Pokud jde o bílou minisukni, hledejte lehké prodyšné letní materiály, aby celý vzhled působil svěže.

Džínová minisukně

Jelikož jsme zmínili džínovou bundičku, její příbuzná džínová sukně nesmí zůstat opomenuta. Džínovou sukni můžete kombinovat s nejrůznějšími bundičkami, svetříky, rolákovým topem, fantazii se meze nekladou. K ležérnímu materiálu džínové sukně se nebojte obléci honosnější materiály – saténovou košili, hedvábný top, či krajkové body. Překvapíte kombinací ležérního materiálu a luxusu a celý outfit vynikne. Pokud zvolíte lodičky, bude vypadat oblečení elegantněji, naopak s teniskami převládne ležérnost celého looku. Je to jen na vás.

Foto: cz.pinterest.com/pin/382­665299607061088/, cz.pinterest.com/pin/509­117932893728944/, cz.pinterest.com/pin/707­980003952789039/, cz.pinterest.com/pin/150­941024988958327/,

Článek Minisukně jsou zase in - víte, jak je nosit? byl publikován 26. června 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...