Pánové, víte, co nosit v létě?

Sponzorované odkazy:

Pánové, víte, co nosit v létě?

Léto je pro muže, kteří musí do zaměstnání nosit obleky, doslova peklem. Vypadat v létě elegantně, jako pravý gentleman a obchodník vás stojí spoustu úsilí a propocených košil.

Víte, jak vypadat elegantně i v létě?

Rozhodně byste si měl odpustit černý oblek a černou obuv. Už jen proto, že v černé vám jednoduše bude více horko. Vsaďte raději na světle šedou, či béžovou. Také pečlivě vybírejte materiály, ze kterých jsou vaše saka a košile vyrobeny. Dejte přednost přírodním materiálům, které umožní pokožce dýchat a jsou prodyšné. To platí i pro spodní prádlo a ponožky.

Tmavé obleky si schovejte na podzimTmavé obleky si schovejte na podzim

Světlejší oblečení tolik nepřitahuje sluneční paprsky, bude vám méně horko, kdykoliv to jen jde, odložte sako, aby vám nebylo příliš teplo. Nemůžete spoléhat pouze na antiperspiranty, vaše tělo má v létě opravdu velkou práci s ochlazováním. Samozřejmostí by měla být pokrývka hlavy, i když většina mužů u nás nenosí klobouky, ani kšiltovky, chráníte se před bolestí hlavy a úpalem.

Pokud chcete i ve volném čase působit elegantněji, zvolte místo obyčejného trička tzv. polo tričko s límečkem a knoflíky a kraťasy z teplákoviny nahraďte kvalitnějšími z bavlněného plátna, či ze lněné látky. Na teplé večery nemusíte shánět žádnou speciální bundu, stačit vám bude kvalitní svetr přehozený přes ramena.

Na dovolené si vystačíte s prodyšnými šortkami, ovšem některé turistické resorty požadují pro návštěvu společné večeře dlouhé kalhoty – nepařte se v džínách a pořiďte si světlé plátěné kalhoty. Budete se nejen méně potit, ale budete vypadat elegantněji.

Místo klasických kožených bot jsou na léto mnohem příjemnější plátěné kecky, ve kterých bude vaše pokožka moci dýchat. V dovolenkových resortech budete nejčastěji nosit žabky, dbejte proto i na kvalitní pedikúru, ať ostatní u bazénu neděsíte špinavými nehty.

I pánové potřebuji mít u sebe své nezbytnosti – pas, telefon, peněženku, místo ledvinky vsaďte na elegantní koženou crossbody tašku. S ledvinkou rozhodně nikdy stylově vypadat nebudete.

Článek Pánové, víte, co nosit v létě? byl publikován 3. července 2023 v 07.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...