Plavky a větší bříško? Poradíme vám, jaké si obstarat!

Sponzorované odkazy:

Plavky a větší bříško? Poradíme vám, jaké si obstarat!

Máme tu jaro a pro ženy, jež nemají ideální křivky, přichází kritické období hubnutí do plavek a shánění takových, které dokáží schovat nějaké ty nedostatky.

Pokud vás trápí větší bříško, jizvy po břišní operaci, či nějaké ty strie po porodu, vězte, že tyto obtíže trápí každou druhou ženu. Byla by škoda neužít si jaro a léto a schovávat se v šatech. V jakýchkoliv plavkách především záleží na sebevědomí majitelky. I žena, která má tělo modelky, ale v plavkách se hrbí a stydí se, vypadá v plavkách prostě špatně.

Vaše tělo vám dnes a denně pomáhá uspět ve všech možných disciplínách, mnohdy jak se říká, vydrží více než kůň, takže byste ho měla hýčkat a milovat. Nemusí vás trápit ani strie. Vždyť vaše tělo vyrobilo dítě! A to je přeci obdivuhodné. V plavkách se nemusíte schovávat ani se obávat, že vás bude někdo pomlouvat. Většina lidí u bazénu, či u moře má plnou hlavu starostí svých nedokonalostí.

Když se smíříte se svým tělem a naučíte se ho milovat, pak už jen stačí si vybrat ten správný střih plavek, ve kterých budete vypadat skvěle. A s větším bříškem se rozhodně nemusíte schovávat pouze v jednodílných plavkách, které navíc většinou připlácnou prsa a opticky z vás vytvoří nadrozměrný sud.

Klidně si kupte bikiny. Když budou mít kvalitní podprsenku, která dokáže vaše prsa pozvednout, opticky prodlouží bříško, vytvaruje krásně ňadra a odvede pozornost od problematické partie. S větším bříškem raději zvolte vyšší kalhotky, které mohou mít v sobě zesílenou elastickou vrstvu, která pomůže bříško a pas vytvarovat. Uvidíte, jak vám to bude slušet!

Vzory volte spíše na vrchní část plavek, plavkové kalhotky si pořiďte jednobarevné, nejlépe z tmavšího materiálu. Vzory opět odeberou pozornost bříšku a přitáhnou ji k pěkným ňadrům. Také můžete svůj plážový outfit doplnit velkými náušnicemi, zajímavým náhrdelníkem, které udělají stejnou službu.

Článek Plavky a větší bříško? Poradíme vám, jaké si obstarat! byl publikován 26. dubna 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...