Jak díky jarním outfitům vypadat až o několik kilogramů štíhlejší!

Sponzorované odkazy:

Jak díky jarním outfitům vypadat až o několik kilogramů štíhlejší!

Jaro je tu, a pokud se na vás karanténa a homeoffice podepsaly ve smyslu nějakých těch kilogramů navíc, čtete správný článek! My vám totiž poradíme, jak v jarní garderobě vypadat štíhleji!

Jaro přivítejte v novém outfituJaro přivítejte v novém outfitu

Tím vás samozřejmě neodrazujeme od snahy se nadbytečných kilogramů zbavit, jen vám usnadníme dobu, než se váha umoudří. Brzy je léto a v plavkách špíčky neskryjete. Jak tedy opticky vypadat štíhleji? Třeba pomocí iluze menšího obvodu pasu. Jak na to? Stačí do pasu přinést kontrast. Pásek, klidně i ten širší, či pořádný kožený řemen, ale klidně i řetízkový typ pásku, ve stříbrné, či zlaté barvě, pokud máte tmavě modré, či černé šaty.

Úzký pas odvede pozornost od širokých boků, také vytvoří iluzi dokonalého poměru pasu a boků, víte přeci, že muži si podle toho vybírají ženy.

Nemusíte chodit pouze v tlumených barváchNemusíte chodit pouze v tlumených barvách

Pas vám pomůže formovat i áčkový střih sukní a šatů, dobře vynikne pas i v pouzdrových sukních a šatech – prodlouží vám opticky nohy, které budou vypadat delší a štíhlejší.

Když už mluvíme o áčkových střizích, všem ženám sluší, tvoří dojem dokonalé siluety, jsou velmi elegantní a ženské. Máte-li úzká ramena a nechcete-li působit disproporčně, zvolte sako s vycpávkami, který vám pomůže vytvořit dojem, že vaše ramena a boky jsou stejně široké.

Nenoste kardigany, které přidávají kilogramy navíc, ženy v nich vypadají jako neforemné krabice, navíc kardigany vždy působí tak trochu zmuchlaně a lacině. Zapomeňte také na trika a topy přes sukně a kalhoty, ale i když máte trochu špíčky kolem středu těla, poctivě je zastrčte, jde zase o vytvoření iluze postavy typu přesýpacích hodin. Džíny s vyšším pasem trošku nedokonalostí schovají, nebojte.

Šaty jsou sázkou na jistotuŠaty jsou sázkou na jistotu

Využijte módu crop topů a crop mikin. Jen je neoblékejte přímo na holé tělo. Přetékající pneumatika vykukující z extra krátkého trička příliš parády neudělá, ale crop kousky můžete využít na hravé vrstvení. Oblékněte si třeba obyčejné černé tílko, které je dostatečně dlouhé a na něj si oblečte mikinu v crop střihu, či džínovou crop bundičku.

Pohrajte si i s nejrůznějšími potisky, proužky, puntíky, obrázky, jen se vyvarujte příliš obrovských květinových vzorů. Nemusíte chodit oblečená do černé od hlavy až k patě s vidinou, že černá zeštíhluje. Za a to není úplně tak pravda, za b, některým ženám černá vyloženě nesluší a vypadají v ní strhaně, vrásčitě a nemocně.

Skvěle fungují i šaty zavinovacího střihu, zvýrazní pěkné poprsí, mají úzký pas a jejich rozevlátost ve spodní části odpustí větší bříško i širší boky.

Článek Jak díky jarním outfitům vypadat až o několik kilogramů štíhlejší! byl publikován 6. dubna 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...