Jak se oblékat podle znamení zvěrokruhu

Sponzorované odkazy:

Jak se oblékat podle znamení zvěrokruhu

Věděli jste, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje určitá barva nebo barvy, které jsou zrozence jistého období nejlichotivější? Tyto barvy nejenže nejvíce sluší, ale přináší nositelům prosperitu a extra dávku energie navíc. Na každém šprochu, pravdy trochu, tak proč to nevyzkoušet?

Jaké je vaše znamení?Jaké je vaše znamení?

Kozoroh – 22. prosince až 19. ledna

Barvy, které doplňují kozorožce, jsou tmavé odstíny indigo, zelené a černé. Toto znamení by mělo nosit sofistikované, formální oblečení , které je vyrobené z luxusní látky.

Pro kozorohy je důležitá praktičnostPro kozorohy je důležitá praktičnost

Vodnář – 20. ledna až 19. února

Barvy, které u vodnářů fungují neuvěřitelně dobře, jsou petrolejově modrá, fialová a tyrkysová. Jasné barvy, jako je červená, také mysl vodnáře rozproudí.

RybyRyby

Ryby – 19. února až 20. března

Zádumčivé znamení ryb rozveselí pastelové barvy, jako je levandulová, mátová zelená, blankytně modrá a pudrová růžová. Rybí ženy by měly nosit měkké látky, sukně a šaty.

Beran – 21. března až 19. dubna

Pro lidi ve znamení berana jsou důležité ohnivé barvy a barvy, které evokují energii a ohnivou povahu tohoto znamení. Bordó, červená a oranžová, podpoří sebevědomí beranů.

Býk – 20. dubna až 20. května

Býk je zemské znamení, a tak mu nejvíce budou slušet klasické neutrální a zemité tóny. Styl je pro lidi tohoto znamení synonymem kvality, to je důvod proč většina býků nemá přetékající šatník, ale mají v něm spoustu luxusních klasických kousků.

BlíženciBlíženci

Blíženci – 21. května až 20. června

Blíženci jsou vždy minimálně dva a vzhledem k jejich povaze vždy rádi experimentují s mnoha styly oblečenými společně. Barvy, které musí do šatníku zahrnout, jsou pomerančová, zářivé žlutá a purpurová. Nezřídka potkáte blíženkyni v sukni, kterou doplňují obyčejné kecky.

Rak – 21. června až 22. července

Rak musí nosit hodně světlých odstínů a pastelových barev. Barvy, které je nabíjí, jsou: bílá, stříbrná a perleťová. Lidé, kteří patří k tomuto znamení, někdy rádi riskují a nosí hodně poutavé oblečení.

Lev – 23. července až 22. srpna

Lev se rád předvádí, a proto rád nosí zlatou, černou a červenou. Nosí hodně značkové oblečení. Když se rozhlédneme po domácnosti lva, uvidíme, že i tam je spousta luxusních a zlatých designových kousků.

Panny rády působí formálněPanny rády působí formálně

Panna – 23. srpna až 22. září

Panny mají ve svém šatníku spoustu bílých, černých a zemitých kousků. Rády působí důvěryhodně a formálně. Možná by jim prospěly nějaké veselejší barvy. Panny chodí vždy nažehlené a čisté. Protože jsou pedanti naprosto ve všem.

Váhy – 23. září až 22. října

Starorůžová, modrá a bílá. To by měly nosit váhy, toto znamení má ovšem největší problém se rozhodnout, co si ráno vezmou na sebe.

Štírky jsou charismatické ženyŠtírky jsou charismatické ženy

Štír – 23. října až 22. listopadu

Štíři jsou lidé, kterým byl dán do vínku sexappeal a charisma. Jsou to obecně velmi odvážní lidé, barvy, které podtrhnou jejich šmrnc, jsou: černá, tmavě modrá a červená. Štírky často potkáme i ve fialové barvě, působí tajemně, stejně tak jako zrozenkyně tohoto znamení.

Střelkyním je jedno, co je trendy, hlavní je pohodlnostStřelkyním je jedno, co je trendy, hlavní je pohodlnost

Střelec – 22. listopadu až 21. prosince

Střelci milují ležérní pohodlnost. Je jim úplně jedno, co je letos trendy. Fialová, bílá, broskvová a béžová – to jsou barvy, které by toto znamení mělo častěji oblékat. Světlé tóny pomohou schladit jejich vnitřní žár.

Článek Jak se oblékat podle znamení zvěrokruhu byl publikován 7. dubna 2021 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...