Plavková sezóna v plném proudu aneb jaké letos obléknout?

Tagy:  léto, oblečení, móda, dámská móda, dámské oblečení, nakupování, eshop, bikiny

Sponzorované odkazy:

Plavková sezóna v plném proudu aneb jaké letos obléknout?

Rok se s rokem opět sešel, zima uplynula jako voda a před vámi je opět krásné a horké léto plném nezapomenutelných vzpomínek a překrásných zážitků. Jak to tak bývá, k letnímu období přirozeně patří mnoho venkovních aktivit, sportování, výlety a dovolené, které jdou ruku v ruce s navštěvováním plováren, koupališť, sjížděním vody a samozřejmě lenošením u moře nebo hotelového bazénu. Ať už se vydáte kamkoliv, jedno vám nikdy nesmí chybět, a to jsou plavky. Jaké kousky jsou v módě letos a ve kterých modelech jednoznačně zabodujete? Podívejte se na aktuální kolekce a začněte vybírat.

Stejně jako loňský rok, i letos jsou v módě plavky dvojdílné i jednodílné, a to v mnoha zajímavých a kreativních provedení. Pokud si nepotrpíte na klasické trojúhelníčky a menší spodní díl a chtěli byste si pořídit originální model, který na jiné ženě jen tak neuvidíte, pak se rozhodně podívejte do nové kolekce značky Mara Hoffmann, která je originalitou sama. Plavky mají nevšední motivy látky, ale také odlišný střih, který zkrátka sluší. Cena plavek je na e-shopu COGGLES.COM 5 499 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Letošnímu jaru a létu beze sporu vévodí pastelové barvy, které se objevují snad všude. Spatřit je můžete ve všech módních výlohách a na stojanech a pastelkám se nevyhnuly ani interiéry a dokonce dekorace venkovního nábytku. Pokud i vy jste propadli kouzlu pastelových barev, podívejte se na tyto úchvatné mentolové dvojdílné plavky s push up efektem, které zkrátka musíte mít. Jejich cena je navíc neuvěřitelně nízká, a to pouhých 385 korun na e-shopu OASAP.COM.

Autor: OASAP.COMAutor: OASAP.COM

Ne všechny ženy jsou obdařeny bujným dekoltem a některé kvůli menšímu poprsí mají tak trochu komplexy. Takový blok by vám mohl znesnadnit nošení plavek, neboť ty vrchní díl a dekolt jakožto takový značně odhalují. Naštěstí existují i velmi lichotivé plavky, které vám poprsí zvednou a zvětší až o jednu velikost. Skvělým tipem jsou například tyto bikiny, které seženete na e-shopu ROSEWE.COM za senzačních 565 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Plavky nejsou jen nutnou záležitostí, kterou potřebujete mít na pláži, abyste se mohli koupat a opalovat, mnoho z nich lze také využít v případě letní party například na jachtě u moře nebo v luxusním domě známého či dokonce u vás doma. Pro takové případy se klasické bikini příliš nehodí, za to vám skvěle padnou tyto luxusní jednodílné plavky z nové kolekce od Lisa Marie Fernandez. Plavky zakoupíte na e-shopu NET-A-PORTER.COM za 11 120 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Dokonce plavky mohou maximálně stylovou a moderní záležitostí, na kterou je opravdu radost pohledět. Nejenom, že v nich můžete do moře a podnikat všechny aktivity s létem spojené, ale navíc se za vámi otočí každý muž a závistivá žena. Máte-li štíhlou postavu, kterou se nebojíte ukazovat, objednejte si právě tento netradiční kousek z e-shopu ROTITA.COM, který pořídíte již za skvělých 395 korun.

Autor: ROTITA.COMAutor: ROTITA.COM

Článek Plavková sezóna v plném proudu aneb jaké letos obléknout? byl publikován 4. června 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...