Věnujte netradiční dárek v podobě zážitku

Tagy:  zážitky, dárky

Věnujte netradiční dárek v podobě zážitku

Narozeniny, Vánoce, svátky nebo výročí se pořád opakují. Řešíte také co máte stále kupovat za dárky a už vám opravdu dochází nápady? Anebo se jedná o nějakou opravdu zvláštní příležitost, která si zaslouží speciální zážitek? V obou případech vám pomůže firma na zážitky.

Je libo romantika nebo adrenalin?

Jistě se nebudete divit, že spousta lidí tápe s tím, jaký koupit dárek k různým příležitostem. Takový problém má totiž skoro každý z nás. Naštěstí ovšem vznikly firmy, které nám s touto potíží pomůžou. V nabídce http://www.firmanazazitky.cz/ najdete zážitky, které by vás nikdy nenapadlo někomu darovat nebo že by to bylo vůbec možné.

Jedná se o klasické zážitky, jako jsou různé druhy pobytů (romantické, lázeňské, luxusní…) nebo o masáže a wellness. Ale může jít i o něco trochu ostřejšího. Co říkáte na adrenalinové zážitky? Adrenalin můžete zažít ve vodě, na zemi i ve vzduchu. Co zvolíte vy? Čekají vás i zážitky se zvířaty, sportovní zážitky nebo zážitky letecké a mnoho dalších.

Univerzální poukázka udělá radost každému

Chcete někomu blízkému udělat radost a dát mu zážitek, který ho opravdu potěší? Někdy není lehké se konkrétnímu člověku trefit do vkusu. Možná má dokonce nějaké tajné přání, o kterém nevíte. Řešením je darování univerzálního dárkového poukazu, který je možné využít na jakýkoliv zážitek. Ve firmě na zážitky Allegria můžete pořídit dárkový poukaz v hodnotě 1 000 až 10 000 Kč. Obdarovaný může poukaz využít na jeden, ale i více zážitků.

zdroj: firmanazazitky.czzdroj: firmanazazitky.cz

Jedinečný svatební dar

Svatební dary patří k těm, o kterých musí člověk přemýšlet. Obdarovat novomanžele originálním svatebním darem není vůbec jednoduché. Jestli spolu žijí už delší dobu, vybavení domácnosti už jistě mají a peníze jsou neosobní. Vyberte dárek v podobě zážitku, který udělá radost oběma. Obdarovaní si dárek společně užijí a budou na něj ještě dlouho vzpomínat.

Úvodní obrázek: firmanazazitky.cz

Článek Věnujte netradiční dárek v podobě zážitku byl publikován 22. ledna 2016 v 00.15 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...