Oblečte se jako celebrity

Tagy:  móda, dámské oblečení, outfit, celebrity, sukně, triko, kalhoty, podpatky, kabelka, barvy

Sponzorované odkazy:

Oblečte se jako celebrity

Celebrity jsou nejenom všeobecné známé tváře, které můžete vidět v časopisech, televizích a na internetu, ale často se stávají také módní ikonou, podle které se stylizují stovky, ba dokonce tisíce lidí na celém světě. Často tyto osobnosti také přijdou s prvkem, který se automaticky stane součástí módního průmyslu a každodenního nošení. Ovšem zdaleka neplatí, že by se celebrity oblékali výstředně nebo extravagantně. Jsou to přeci jen lidé jako všichni ostatní a obvykle volí moderní outfity, ideální pro každodenní nošení. Chcete se oblékat jako celebrity a udávat styl? Pak se jimi nechte inspirovat.

Jestli by někdo měl být inspirativní, pak jsou to rozhodně modelky, jejichž outfity by měly jít příklady. Bohužel ne vždy tomu tak je a především ty české sází raději na vystrkování silikonových implantátů než na zkombinování stylových kousků, které dají vzniknout trendy outfitu do města. Modelky se obvykle řídí heslem ,,v jednoduchosti je krása", což potvrzuje i andílek Victoria's Secret, Giggi Hadid. Chcete se obléknout jako ona? Pak si obstarejte otrhané slim jeans, jednoduché bílé triko nebo halenku, světlou koženou bundu zajímavého střihu a samozřejmě vysoké jehly, které celý outfit pozvednou na vyšší úroveň a dodají mu punc exkluzivity.

Autor: MONMONDEFOUAutor: MONMONDEFOU

Téměř každá žena má ve svém šatníku sako, které je jakýmsi univerzálním kouskem pro každou formálnější nebo společenskou událost. Sako má však mnoho způsobů využití a rozhodně jej nemusíte nosit pouze ke společenským kalhotám a pouzdrovým šatům. Své o nošení saka ví také americká herečka Vanessa Hudgens, která se nebojí jednoduché sako modré barvy stylové kombinovat se sportovnější módou ve stylu džínů, klasického trika a šátku. V tomto případě pak záleží čistě na vás, jestli zvolíte pohodlné tenisky nebo elegantnější lodičky.

Autor: MONMONDEFOUAutor: MONMONDEFOU

Ne všechny celebrity mají dobrý vkus a bez svých stylistů by byli v koncích. To ovšem neplatí o německé topmodelce Claudii Schiffer, která se pro módu stvořila a také ji umí náležitě nosit a ocenit. Modelka sleduje především nejnovější módní trendy, proto je neustále v aktuálních kouscích, které se sotva objevily na přehlídkových molech. Letošní sezónu jsou moderní kožené kalhoty, metalické barvy a klobouky. Proč tedy všechny tyto trendy nespojit v jeden a nevytvořit si tento originální outfit?

Autor: SARAH-CROTTYAutor: SARAH-CROTTY

V Americe se již několik let drží na žebříčku popularity sestry Kardashianovi a Jennerovi, která jsou překvapivě jedna veliká rodina. Proslavily se především svoji reality show ze soukromého života a od té doby vydělávají dámy miliony korun. Nutno podotknout, že ač toho příliš nesvedou, módě opravdu rozumí a mohou být považovány za módní ikony. Mladičká Kendall Jenner je pro kombinování jednoduchých outfitů jako dělaná a nebojí se nosit kůži a tmavé barvy, které jsou pro letošní sezónu Number 1.

Autor: MONMONDEFOUAutor: MONMONDEFOU

Článek Oblečte se jako celebrity byl publikován 12. prosince 2015 v 21.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...