Jak se obléknout na rande? Buďte krásná a sexy, ale ne příliš!

Tagy:  móda, rande, doplňky, dámská móda, ženy, trendy

Sponzorované odkazy:

Jak se obléknout na rande? Buďte krásná a sexy, ale ne příliš!

Snad každá žena v určitém věku zažila ten pocit, kdy ji na schůzku pozval vysněný muž a vidina toho, že bude její, byla více než pravděpodobná. Jakmile máte o někoho zájem a chcete s ním trávit více času a poznat každou jeho drobnost, je zcela přirozené, že se chcete co nejvíce líbit. Ve snaze protějšek zaujmout děláte maximum, nicméně i v tomto ohledu lze mnohé pokazit. Nejenom v oblasti komunikace, chování a celkového vystupování, ale také vzhledu. Na prvním rande byste měla být krásná, svůdná, sexy a výjimečná, ale všeho moc škodí…

Sexy neznamená laciná

Bohužel, spousta žen vlastně vůbec netuší, co význam „být sexy“ vlastně znamená. Ve snaze dotáhnout tohoto postu si tak obléknou ultra krátké minišaty s hlubokým výstřihem, obují vysoké jehly a s make upem také nešetří. A výsledný efekt? Protějšek vám nebude vnímat jako budoucí partnerku a matku jeho dětí, ale pouze jako známost na jednu noc. A proč také ne, když hned na první schůzce jdete takto s kůží na trh. Být sexy neznamená vypadat lacině, ale umět prodat decentně své přednosti. Máte krásné štíhlé nohy? Vezměte si šortky nebo sukni, ale vršek nechte zahalený a nebojte se ani oversized saka nebo delšího kabátku. Mužům dokáže dokonale pracovat fantazie a v tomto případě se bude moci přetrhnout, aby příště viděl více.

Autor: JANETTETANGAutor: JANETTETANG

Laďte od hlavy až po paty

Dokonalost spočívá v drobných detailech a i když nikdo není dokonalý, můžete se tomuto pojmu alespoň znatelně přiblížit. Možná máte pocit, že jsou muži málo vnímaví, ale opak je pravdou, neboť si dokáží všimnout drobností a obzvláště v případě, kdy bude dotyčný sedět 3 hodiny v restauraci naproti vám. Oblečte si červené šaty na tělo v decentní, spíše formální délce, doplňky volte jemné, ideálně tón v tónu a na závěr si pohrajte s červenou rtěnkou přesně v tom samém odstínu, jako jsou šaty. Výsledný efekt bude úchvatný.

Autor: SWEETSELYAutor: SWEETSELY

Ne všechny módní trendy jsou vhodné

Módní trendy jsou něco, co samozřejmě úzce ovlivňuje nejenom váš šatník, ale váš celkový vzhled a tím pádem a působení na okolí. Co se schůzky s mužem týče, myslete vždy na to, že musíte v první řadě působit jako žena, a to se vším všudy. Sice jsou letos neuvěřitelně v kurzu oversized svetry a boyfriend džíny, nicméně pokud tyto dva stylové prvky oblečete na rande, sex-appeal se rázem vytratí a protějšek můžete odradit. A že jste si nestihla koupit nic nového? Jednoduchá pouzdrová sukně, halenka a boty na podpatku to vždy jistí.

Autor: CHRIS-HAWKINSAutor: CHRIS-HAWKINS

Článek Jak se obléknout na rande? Buďte krásná a sexy, ale ne příliš! byl publikován 30. října 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...