Víkendové outfity aneb v čem do města?

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, trendy, podzim

Sponzorované odkazy:

Víkendové outfity aneb v čem do města?

Na víkend se každý týden těší většina lidí, neboť zatímco přes týden pracujete a často dřete do noci, o víkendu si můžete alespoň trochu odpočinout, načerpat nové síly a především si užít volného času. Podzim je v tomto trochu nepříjemný, neboť zatímco v letních měsících a také na jaře lze podnikat nespočet výletů a trávit dny venku, v tomto období se vám pravděpodobně příliš nechce. Ideální typem na víkendový odpočinek jsou tak procházky, nakupování ve městě nebo posezení u oblíbené kávy. Chystáte se do centra a nevíte, co na sebe, aby vám bylo teplo a zároveň jste se oblékli maximálně stylově? Pak se nechte inspirovat následujícími outfity, které přesně ví, co vám bude slušet.

V zimních a podzimních dnech často trpí nohy a obzvláště toto cítí ženy, které jsou velmi štíhlé. Zatímco vrchní části oděvu lze vrstvit a obléknou na sebe tak teplejší varianty, pod kalhoty si jen těžko oblečete další kalhoty a nutno podotknout, že punčochy jsou velmi nepříjemné. Obstarejte si proto teplejší variantu nohavic, které vás zahřejí i při začínajících mrazech. Skvělou volbou jsou kožené kalhoty, ve kterých se budete cítit naprosto skvěle. Pokud nechcete investovat do pravé kůže, která je nákladná, můžete si vybrat koženkovou variantu.

Autor: ISTRIJANAAutor: ISTRIJANA

Podzim se každý rok nese ve znamení obdobných barev a odstínů, které samozřejmě korespondují s daným ročním obdobím. V letních měsících jsou v kurzu výrazné barvy, protože je můžete vidět všude kolem, na jaře zase ty, které září na rozkvetlých stromech a na podzim je móda obklopena barvami podzimu, čili hnědou, béžovou, okrovou, červenou, oranžovou, ale také černou a bílou. A že se bojíte, že v těchto barvách budete vypadat nutně? Pokud je vhodně nakombinujete a přidáte zlaté šperky nebo pozlacenou bižuterii, nemůžete působit nudným dojmem.

Autor: MELISSA-DE-SOUZAAutor: MELISSA-DE-SOUZA

Bez čeho se na podzim rozhodně neobejdete, je stylový kabát. Vzhledem k tomu, že se nezadržitelně blíží mrazivá zima, měli byste být náležitě připraveni na onen studený přechod a obzvláště pak v případě, kdy plánujete některá odpoledne, ba dokonce večery, trávit venku. V předešlých letech jste se mohli často setkat s vypasovanými kabátky, které dokonale obepínaly postavu. Letos je tomu jinak a naopak, čím větší kousek, tím více IN budete. Oversized velikosti letí, takže se nebojte jít i do pánského oddělení.

Autor: JULIALESKIVAutor: JULIALESKIV

Ne všechny podzimní dny jsou ledové a mrazivé a naopak se najdou takové, kdy vysvitne sluníčko a zimní kabát budete moci zase na chvíli uložit do skříně. Takových dní využijte k návštěvě města nebo menšího výletu a procházky a oblečte si oversized pletený svetr, který neuvěřitelně hřeje. Nezapomeňte však také na šálu, rukavice a nic nezkazíte ani chlupatou vestou, která vám dodá jistý komfort. K svetru noste pohodlné skiny džíny nebo leginy a je zcela na vás, zda sáhnete po teniskách nebo kotníčkových kozačkách.

Autor: OSHINTAutor: OSHINT

Článek Víkendové outfity aneb v čem do města? byl publikován 23. října 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...