7 skvělých outfitů pro každý ne(všední) den

Tagy:  oblečení, móda, nakupování, trendy, doplňky, léto

Sponzorované odkazy:

7 skvělých outfitů pro každý ne(všední) den

Stala se móda již před lety vaší nedílnou součástí a žádný trend vám neunikne? Pak se rozhodně zaměřte na světové novinky, které jsou sexy, stylové a komfortní zároveň. Ať už preferujete jakýkoliv styl nebo je dokážete vzájemně kombinovat, naučte se ukázat světu více tváří s noste vše, co vám jednoduše padne do oka a v čem se budete cítit dobře. Inspirujte se 7 outfity, ve kterých zazáříte od pondělí do neděle.

Romantické pondělí

Pondělí se každý týden nese v duchu doznívajícího víkendu a začínajícího pracovního dne, kdy se vám do zaměstnání, zcela přirozeně, příliš nechce. Co vám ale práci může značně zpříjemnit, je stylový komplet, díky kterému vám to bude opravdu slušet. Vsaďte pro tentokrát na romantiku a oblečte si květovaný overal, spolu s pohodlnými sandály a koženou kabelkou.

Autor: CHERIEAUSTINAutor: CHERIEAUSTIN

Něžné úterý

V létě ideálně noste světlé kompaktní barvy a lehké materiály, které společně tvoří takřka dokonalou kombinaci. Pokud nevíte, jak se obléknout do horkých letních dní, vyzkoušejte krajku. Ta je za každých okolností jemná jako pírko a vypadat v ni budete přímo senzačně.

Autor: TANYAF1Autor: TANYAF1

Středeční odreagování

Středa, neboli prostředek týdne, bývá mnohdy nároční, neboť většina lidí propadá pracovní depresi a typické ,,ponorce". V takovém případě ideálně odejděte ze zaměstnání o chvíli dříve a užijte si volný večer, a to ideálně ve společnosti přátel a samozřejmě módního outfitu. Chybět by neměla výrazná barva ani třpytky nebo nestárnoucí klasika v podobě flitrů.

Autor: MELINDAIRENESAutor: MELINDAIRENES

Čtvrteční nákupy

Každá nákupní maniačka moc dobře ví, že nedokáže bez utrácení vydržet příliš dlouho. Pakliže i vás sužují obdobné problémy, vydejte se ve čtvrtek po práci po krámech a pořiďte si pár stylových novinek jako je koženkový batoh, souprava na cvičení nebo alespoň nějaký doplněk v podobě šperku.

Autor: DARRENISAPUPPYAutor: DARRENISAPUPPY

Páteční ležérnost

Pátek je již uvolněnějším dnem, a to i v případě zaměstnání, které před začátkem víkendu většina lidí opouští o něco dříve. Co si tedy v pátek obléknout? Ideálně něco, v čem vám bude příjemně a ležérně. Přesně to splňuje například tento jednoduchý krátký overal a komfortní tenisky.

Autor: TOUXEAutor: TOUXE

Sobotní ,,opalovačka"

Celý týden se trápíte zavření v kanceláři nebo jinde na pracovišti, zatímco venku svítí sluníčko a teploty se šplhají k třicítkám? Pak v sobotu využijte jedinečné příležitosti, popadněte plavky, džínové šortky, klobouk a vydejte se vstříc koupalištím nebo jezerům, kde můžete strávit nejenom příjemné odpoledne, ale klidně celý víkend.

Autor: LIKEAPRISMAutor: LIKEAPRISM

Nedělní cukrárna

V týdnu se často odbýváte rychlým občerstvením a neuděláte si chvilku sami pro sebe? Pak se v neděli vypravte na zákusek a kávu do oblíbené cukrárny, kde se vám bude nejlépe stolovat v lehkých šatech a sandálkách na klínku.

Autor: ALARIAAutor: ALARIA

Článek 7 skvělých outfitů pro každý ne(všední) den byl publikován 22. června 2015 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...