Chcete se oblékat nevšedně? Vsaďte na Kenzo

Tagy:  móda, dámské oblečení, kenzo, značka, jaro, jarní trendy, sezóna, léto

Sponzorované odkazy:

Chcete se oblékat nevšedně? Vsaďte na Kenzo

Dnešní móda je plná výstřelků a nejrůznějších odboček, které rozhodně nesedí každému. Obzvláště české ženy se bojí experimentovat a proto si raději vždy obléknou jednoduché džíny a koženou bundu nebo kalhotový kostým bez jediného šperku. Pakliže vy chcete vybočovat z řady a alespoň občas na sebe strhnout pozornost nebo si připadat výjimečně, nechte se inspirovat světově známou značkou Kenzo, která je jiná, neotřelá a neuvěřitelně nápaditá.

Jaro se opět nese ve znamení barev, čehož se značka Kenzo opravdu drží. Kolekce pro jarní a letní sezónu je tak plná výrazných barev, netradičních motivů, střihů a také nevšedních materiálů, které si zaslouží, aby je nosila opravdu výrazná osobnost. Nebojte se zaujmout na první pohled a pořiďte si pár stylových kousků práv od Kenzo.

Letošní trendem jsou rozhodně modely inspirované abstraktními obrazy, dadaistickými výtvory a surealistickými nápady a stejně tak je tomu například u této impozantní mikiny značky Kenzo. Sama o sobě má jednoduchý střih, který ale vyzdvihuje netradiční pojetí materiálu, vzorů a barev. Stylovou ,,mikču", která se hodí do města k sukni, ale také k džínám pořídíte na e-shopu STYLEBOP.COM nebo přímo v prodejnách Kenzo.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

U mikin můžeme ještě chvíli zůstat, neboť se letošní sezónu opět vrací, v plné síle, do módy. Pakliže přemýšlíte, jakou si obstarat, vsaďte jednak na výraznou barvu, ale také na nápisy, které jsou opět v kurzu. Místo sofistikovaného motta si však zvolte jakýsi komiksový výkřik, který je ležérní a nenucený. Mikinu pořídíte v prodejnách Kenzo nebo na e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Zapomeňte na chvíli na obyčejné džíny, které vlastní naprosto každý, a také na jednoduché společenské kalhoty a raději si obstarejte takové, které jsou výrazné a strhávají na sebe veškerou pozornost. I kalhoty se mohou stát šperkem celého outfitu, tak proč nezvolit rovnou fialové či růžové, které jsou IN a sluší všem ženám. Například tyto pořídíte v prodejnách Kenzo či na e-shopu FARFETCH.COM.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

V předešlých letech se z povrchu zemského tak nějak vytratily klasické tvary jakou jsou pruhy a tolik milované puntíky, které v jistých dobách znamenaly vše ohledně módy. Pakliže patříte k obdivovatelům právě puntíků, jistě budete mít neuvěřitelnou radost, že jsou právě letošní sezónu opět v kurzu. Obstarejte si například tuto stylovou puntíkatou sukni od značky Kenzo a buďte jednoduše IN. Pořídit ji můžete například na e-shopu NORDSTROM.COM.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Myslet musíte také na nadcházející léto, které zde bude co nevidět. Máte pocit, že jsou vaše plavky již zastaralé a jaksi vyšly z módy? Pak se opět poohlédněte po nevšedních kouskách u značky Kenzo, která vám ani tentokrát nepředstaví jednotvárné a obyčejné plavky. Tento model je nejenom trendy, ale také v takových barvách, které lichotí i světlé, ještě sluncem nepolíbené, pleti. Pořídit je můžete na e-shopu BARNEYS.COM nebo v prodejnách Kenzo.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Článek Chcete se oblékat nevšedně? Vsaďte na Kenzo byl publikován 28. dubna 2015 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...