Módní dubnové úlovky z jarních kolekcí

Tagy:  jaro, trendy, jarní trendy, duben, inspirace, nakupování, oblečení, doplňky, obuv, kabelky

Sponzorované odkazy:

Módní dubnové úlovky z jarních kolekcí

Duben je prvním jarním měsícem, který vždy v každém člověku vzbudí optimismus a radost z teplejšího počasí a možnosti odhodit zbytečně teplé svršky. Také jste se nemohli dočkat jara a toho, až konečně zujete teplé sněhule a uložíte je na spodek skříně, kde budou čekat až do další zimní sezóny? Pak se můžete radovat, neboť zima je letos definitivně pryč a před námi krásné slunečné jaro a ještě slunečnější a především horké léto. Jako každý rok, i letos potřebuje šatník trochu obnovit, proto se podívejte na nejnovější jarní úlovky a pořiďte si kousky, které vám bude každý závidět.

Šedá IN i na jaře

Jaro je sice synonymem barev a výrazných vzorů, nicméně nemůžete dennodenně chodit oblečení v pastelových kreacích. Nezapomínejte na fakt, že je jaro často studené a především zamračené, proto byste měli mít v zásobě i nějaké ty tmavší a na první dojem nudnější kousky. Jedním z ,,must have" modelů jsou například klasické šedé slim džíny, které sluší všem typům žen a navíc jsou velmi univerzální. Nosit je můžete k černé kožené bundě a vysokým podpatkům, stejně tak ale k teniskám a pestrobarevné mikině či svetru.

Autor: AVENUE32.COMAutor: AVENUE32.COM

Návrat k přírodě

Letošní rok se opět hrdě vrací kult matky přírody, která je nevyčerpatelným zdrojem inspirace, čehož jsou si velmi dobře vědomi i světoví návrháři a ty nejpopulárnější oděvní značky. Kůže je naprostou klasikou, která nikdy neomrzí, co je ale další letošní novinkou, jsou proutěné koše a kabelky, které již rozhodně nepatří jenom na nákup potravin nebo dokonce na zahradu. Například s tímto kousek od Straw Studios naděláte neuvěřitelné parády i v běžný den. kabelku pořídíte na e-shopu MACYS.COM za 1 199 korun.

Autor: MACYS.COMAutor: MACYS.COM

Květiny všude kolem

Další naprostou samozřejmostí jsou květinové vzory a potisky, které jdou ruku v ruce s přírodními motivy a přírodou jakožto takovou. Květiny byly vždy součástí módního průmyslu, ale ne vždy se držely na výslunní. Letos hrají prim a proto by ve vašem bohatém šatníku neměly chybět Pakliže si nepotrpíte zrovna na pestrobarevná květovaná trika, co na sebe strhávají veškerou pozornost, vsaďte na jednoduchou variantu, kterou můžete skvěle kombinovat například s výše zmíněnými džínami i proutěnou kabelkou. Cena tohoto trika je na e-shopu JCREW.COM 899 korun.

Autor: JCREW.COMAutor: JCREW.COM

Ať žijí třásně!

Třásně se v módě rovněž neobjevují poprvé, neboť patří k těm výraznějším prvkům, které jsou jednu sezónu maximálně IN, kdežto tu další stojí v pozadí. Jaro a léto 2015 však třásním a indiánským a etno motivům neuvěřitelně přeje, proto oprašte své starší kabelky a body anebo si pořiďte zbrusu nové, které budou trendy i za několik dalších let a možná přežijí i další generaci. Tuto stylovou menší kabelku pořídíte na e-shopu WINDSORSTORE.COM za senzačních 665 korun.

Autor: WINDSORSTORE.COMAutor: WINDSORSTORE.COM

Všechno, co se „žlutí“

Jaro je ve znamení barev a především těch výrazných. Zatímco v loňském roce hrála hlavní roli růžová, letos je v kurzu především žlutá. Je zcela na vás, jaký odstín zvolíte, nicméně tento kanárkový je naprostou trefou do černého a rozhodně v něm budete k nepřehlédnutí. Ať už zvolíte výrazné šaty s balónovou sukní, jednoduché střevíčky do špičky nebo kabelku, žlutá se ve vašem jarním šatníku jednoduše musí objevovat.

Autor: MODAOPERANDI.COMAutor: MODAOPERANDI.COM

Článek Módní dubnové úlovky z jarních kolekcí byl publikován 14. dubna 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...