Zimní barva, co sluší každému? Červená?

Tagy:  barvy, móda, nakupování, podzim, zima, dámské oblečení, doplňky, kabelka, šperky, spodní prádlo

Sponzorované odkazy:

Zimní barva, co sluší každému? Červená?

Zatímco v letních měsících září výlohy módních domů barvami, na podzim a v zimě pokaždé tak nějak zešednou a potemní. To je ovšem ohromná škoda, neboť právě výrazné barvy dokáží dokonale oživit studené dny a prozářit nudné ulice. Chcete-li být v prosinci více vidět a nebojíte se zaujmout na první pohled, vsaďte na červenou, která je hitem letošní zimy, a to nejenom na Vánočním stromečku.

Sáčko do nepohody

Co by v šatníku žádné ženy rozhodně nemělo chybět, je stylové sáčko, které můžete nosit každý den. Jednoduše střižený model s lehkým vypasováním se hodí k elegantní sukni a podpatkům, ale také k džínám a teniskám, což ve svých volných dnech, kdy nemusíte do zaměstnání, jistě velmi oceníte. Zapomeňte však pro tentokrát na nudné tmavé barvy a pořiďte si výrazné červené sako, které se okamžitě stane vaším klenotem. Tento kousek pořídíte v prodejnách Rosewe za 999 korun.

Autor: ROSEWEAutor: ROSEWE

Krajka nejen na večer

Zapomenout nesmíme ani na další nestárnoucí trend, kterým je stylová krajka. Ač se zdá být na první pohled poměrně zavazujícím materiálem, krajka je velmi variabilní. V kombinaci se spodničkou může tvořit opravdu exkluzivní šaty, jednoduchou mikinu zase dokáže ozvláštnit a objeví-li se například na kabelce, jedná se o opravdu exkluzivní kousek. Pořiďte si tyto trendy červené šaty s krajkou a buďte pro svého partnera během Štědrovečerní večeře tím největším dárkem. Jejich cena se v obchodech Revolve clothing pohybuje okolo 2 000 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

Čas v červených odstínech

Luxusní hodinky si staly v posledních letech jakousi nezbytností a dokonalým módním doplňkem, který můžete obléknout jak do společnosti, tak na romantickou schůzku nebo na běžné denní nošení. Klasické stříbrné nebo zlaté hodinky však pro tentokrát vyměňte za originální kousek z nové kolekce Marca Jacobse, která se nese v lehce Vánočním duchu. Měděný řemínek je doplněn červených ciferníkem a typickým logem značky. Cena hodinek se pohybuje okolo 5 500 korun.

Autor: FORZIERIAutor: FORZIERI

Exkluzivní doplněk

Toužíte po opravdu exkluzivním módním doplňku, který bude šperkem a vaší každodenní součástí? Pak investujte do kožené kabelky z nové kolekce Yves Saint Laurent, která vás okamžitě dostane do kolen. Unikátní kombinace zlaté a červené je vrcholem luxusu a použití kvalitního materiálu a ručního šití je důkazem, že značka na svých modelech opravdu nešetří. Cena kabelky je k doptání v butiku YSL.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Podráždí oči i mysl

Červené spodní prádlo je jakousi klasikou, která jednoduše nikdy nezklame. Pokud se před svým milovaným ukážete v červených kalhotkách a ještě ke všemu s krajkou, máte okamžitě vyhráno. Tento model koupíte v prodejnách Monki již od 220 korun, přičemž na prodejních pultech jistě objevíte i další atraktivní barvy.

Autor: MONKIAutor: MONKI

Článek Zimní barva, co sluší každému? Červená? byl publikován 7. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...