Marc Jacobs a kousky, které musíte mít!

Tagy:  doplňky, marc jacobs, nakupování, luxusní oblečení, luxusní doplňky, kvalita

Sponzorované odkazy:

Marc Jacobs a kousky, které musíte mít!

Marc Jacobs je jedním z nejuznávanějších moderních návrhářů, původem z USA, jehož modely jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a střihy natolik nadčasové a aktuální, že je můžete nosit v běžný pracovní den, ale i na večerní akce. V jeho širokém repertoáru se najdou desítky kousků, kterým musí podlehnout každá nákupní maniačka. Podívejte se, které to jsou!

Jedním z typických kousků z tvorby Marca Jacobse jsou stylové hodinky s monogramem. Na výběr máte samozřejmě z několika variant, od exkluzivní zlaté až po retro modely, kterým je například i tento v šedém provedení. Jednoduše střižené hodinky jsou neutrálním a velice kvalitním kouskem, který může vaši šperkovnici zdobit i několik let. Hodinky pořídíte například v prodejnách Neimanmarcus za 3800 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Další devizou Marca Jacobse jsou luxusní kabelky, těšící se celosvětové oblibě. S kabelkou MC můžete vidět spousty celebrit, což svědčí o jejich exkluzivitě. Zde ale rozhodně neplatíte pouze za značku, ale také za zpracování. Kabelky jsou vyrobeny z pravé kůže a obvykle jsou ručně došívané. Každý model je tedy kvalitně upraven tak, aby se investice vyplatila a vy jste jej mohly nosit desítky let. Ceny kabelek se pohybují od 7000 korun. Chcete-li si pořídit luxusní kabelku, která není zrovna finančně levnou záležitostí, vyvarujte se extravagantností a raději zvolte neutrální odstín a tvar, který můžete nosit k vícero outfitům.

Autor: net-a-porterAutor: net-a-porter

Dalším módním umem jsou v případě Marca Jacobse boty. Zaměřit svou pozornost byste měli především na ty z aktuální podzimní kolekce, které jsou rovněž vyrobeny z pravé kůže a jejich jedinečná kvalita je patrná na první pohled. Zde platí to samé co u kabelek. Pokud plánujete obuv nosit co nejčastěji a svou investici si opravdu užít, pořiďte si například moderní polobotky nebo kotníčkový model, který užijete na podzim, v zimě, ale i na jaře, a to nejenom tuto sezónu. Moderní budou dozajista i v nadcházejících letech. Cena bot je 13 165 korun.

Autor: matchesfashionAutor: matchesfashion

Většina modelů Marca Jacobse je nadčasová, jednoduchá a spíše elegantní. Žádný model ve vás nebude vyvolávat dojem extravagance, ovšem do doby, než spatříte novou kolekci s názvem Marc by Marc Jacobs. Ta se totiž diametrálně odlišuje od všeho předchozího. Zdobí ji především tašky s barevnými potisky a logy, stylová trika s náznakem komiksových postav, ale také praktická pouzdra na iphone nebo ipad, rovněž v těch nejveselejších a nejdivočejších barvách. Každý módní návrhář by se měl čas od času vymanit ze svých zaběhlých kolejí a nutno podotknout, že Marcu Jacobsovi se to povedlo.

Autor: eskeptionAutor: eskeption

Za pozornost rozhodně stojí i klasické kolekce šperků od Marca Jacobse, které jsou nenahraditelné už díky zvolenému monogramu, který zdobí prakticky každý kousek. Náušnice mají drobná písmenka autorova jména vyznačena podél linie tvaru, náramky v jednoduchých barvách a často se zlatým lemováním jsou rovněž zdobeny jménem, případně i drobným heslem nebo motem. Šperky Marc Jacobs jsou rozpoznatelné na první pohled a není pochyb o jejich luxusním vzhledu.

Autor: monnierfreresAutor: monnierfreres

Článek Marc Jacobs a kousky, které musíte mít! byl publikován 26. září 2014 v 00.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...