6 super kousků nejenom do kanceláře

Tagy:  dámské oblečení, kancelář, luxusní oblečení, elegantní oblečení, doplňky, boty, sako, kabelka

Sponzorované odkazy:

6 super kousků nejenom do kanceláře

Čím dál více žen pracuje v takovém zaměstnání, které vyžaduje formálnější způsob oblékání. Otrhané džíny, boyfriend styl a nedej bože tenisky tak nemají prostor. Elegantního oblékání se ale nemusíte bát a nutně chodit do kanceláře jako šedá myš. Naučte se být ženské a sexy, k čemuž vám celkem snadno dopomohou tyto atraktivní kousky.

Luxusní kabelka

Základem takového outitu by měla být pořádná kabelka, která celému vzhledu dodá na exkluzivitě a vy budete působit důvěryhodnějším dojmem. Nemusíte se nutně vyzbrojit desítkami drahých kousků, které byste ani nevyužily, obstarejte si raději jednu exkluzivní značkovou kabelku z pravé kůže, která pojme papíry, důležité dokumenty a desky,kancelářské potřeby a ještě u toho bude vypadat senzačně. Skvělým tipem je například Fendi nebo Marc Jacobs a jejich nejnovější kolekce na podzim a zimu 2014/2015.

Autor: ssenseAutor: ssense

Dozdobte šperkem

Každá žena jistě vlastní alespoň základní náušnice v podobě menších kamínků nebo známých peciček. Takové šperky jsou ale velmi decentní a nenápadné, což může působit trochu nudným a usedlým dojmem. Dodejte jednoduché bílé halence a nebo kostýmku na nápaditosti a obstarejte si masivní náhrdelník. Ty jsou letos neskutečně v módě, proto je koupíte prakticky ve všech obchodech s bižuterií nebo módou. Ty nejlepší na vás čekají v Reserved, Bijou Brigitte nebo v prodejnách I am.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Pryč s kalhoty

Pracujete-li v kanceláři, pak si jistě všímáte toho, jak ostatní ženy vypadají. Rozhlídněte se kolem sebe a nejspíš s hrůzou zjistíte, že snad jediná dáma nemá sukni, natož snad šaty. Ženy za poslední roky tak nějak zapomněly být ženami a nejčastěji se stylizují do podoby jednoduché nevtíravé elegance, která obnáší nic neříkající kalhotový kostým. A není to trochu škoda? Ukažte světu a svým kolegům, že máte hezké nohy a štíhlý pas a pořiďte si elegantní šaty. Vy se budete cítit skvěle a to je podstatné. Tyto na vás čekají v prodejnách Zac Posen za 4322 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Nápaditý vršek

Bílá halenka, jednoduché černé tílko, šedivý svetřík. Jedna velká nuda, která neustále zaplavuje snad všechny banky a jiné kancelářské prostory. Buďte trochu odvážnější a zaměřte se na výrazné barvy, příjemné materiály a nevšední střihy, které dokáží vykouzlit luxusní dekolt a také schovat nějaké to kilo navíc. Topy a halenky s praktickou ,,vodou" jsou ideální na léto, ale i na podzim a zimu pod obyčejné sáčko. Tento kousek můžete zakoupit v obchodech The Costume za 1244 korun.

Autor: jades24Autor: jades24

Vysoké podpatky i do kanceláře

těžko říci, kdo s touto myšlenkou přišel, ale spousta žen se zarytě drží toho, že by měly nosit střídmé podpatky a spíše nenápadnější obuv, která na sebe nijak nepoutá pozornost. Proč byste si ale nemohly obout vyšší kozačky na jehle, která vám vymodeluje nohy a prodlouží chůzi? Vždyť i v kanceláři chcete vypadat hezky a přitažlivě. nebojte se trochu změnit botník a pořiďte si například tyto kožené luxusní kozažky od Couture Zappos za cenu 3299 korun.

Autor: couturezapposAutor: couturezappos

Sako trochu jinak

Klasické, dobře střižené sako se v šatníku nikdy neztratí a vlastnit by jej měla každá žena, bez ohledu na to, kde pracuje. Nicméně pokud vás tento kousek nudí a nechcete jej nosit každý den, obstarejte si nápaditější vršek a nebojte se ani aplikací, stříbrných nebo zlatých nitek a flitrů. Pokud tyto prvky nezkombinujete dohromady, můžete si vytvořit velmi příjemný a svěží vzhled.

Autor: yooxAutor: yoox

Článek 6 super kousků nejenom do kanceláře byl publikován 20. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...