Beach party aneb 7 věcí, co budete potřebovat

Tagy:  beach, party, volejbal, opalování, voda, léto, letní móda

Sponzorované odkazy:

Beach party aneb 7 věcí, co budete potřebovat

Beach party jsou nedílnou součástí léta, neboť jak ideální strávit horký letní den, než na pláži a u vody. Taková beach party může začít již brzkých ranních hodinách, ale neděste se, rozhodně se nejedná o alkoholové dýchánky ještě za světla. Přes den si užijete koupání, opalování, beach volejbal a takové to klasické nic nedělání, kdežto večer obléknete party outfit a vydáte se na venkovní parket. Chystáte se na dovolenou, například na ostrov Ibiza a nevíte, co si zabalit s sebou? Vzhledem k tomu, že v některých místech to opravdu žije, nezapomeňte na nezbytné beach vybavení, bez kterého by večírek, nebyl kompletní.

Bikiny jsou základ

Samozřejmě, k vodě a na pláž přeci nemůžete jít bez plavek. Otázkou ale zůstává, jaké zvolit, protože některé by se vám svým tvarem, mohly pekelně vymstít. Pro tentokrát nechejte stranou ty stylové jednodílné či titěrné bikinky, ve kterých by hraní plážového volejbalu, nebylo ideální. Oblékněte pohodlnější dvoudílnou variantu, ve které se přirozeně opálíte, ale také můžete nerušeně sportovat. Skvělé kousky nabízí například značka Revolveclothing, a to za příjemné ceny.

Autor: revolveclothingAutor: revolveclothing

Pohodlné oblečení na den

Nechcete-li celý den pobíhat jen v plavkách, přibalte si s sebou také pohodlnější oblečení, ve kterém můžete napříkla na oběd do restaurace a nebo jen tak posedávat na pláži. Ideální volbou je volnější top, který schová plavky a nebo delší stylové šaty ve výrazné barvě, které okolí připomenou, že si stále potrpíte na trendy dle poslední módy. Šaty pořídíte například v obchodech New Yorker za super cenu 499 korun.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdalesAutor: asosAutor: asos

Stylový doplněk

Každý outfit, by měl být vždy doladěn nějakým doplněk, který udělá model kompletní. Volit na pláž výrazné náušnice nebo náhrdelníky, je ale velmi nepraktické a zbytečné. Buďte proto originální a obstarejte se vtipný letní obal na telefon, který hlásá, jak moc milujete léto a veškeré letní aktivity. Podívejte se například do obchodů Tally weijl, kde na ,,vyletněné" kryty narazíte. Ceny se pohybují okolo 199 korun.

Autor: forzieriAutor: forzieri

Letní obutí

Klasickým žabkám již dávno odzvonilo, nyní jsou v kurzu pohodlné sandálky, které mohou mít nenápadnou kamínkovou aplikaci nebo flitry. Nosit je můžete jak k plavkám, tak k pareu, šatům nebo šortkám. Na dovolené tak budou velmi praktické. Zakoupíte je takřka ve všech prodejnách s obuví. Tyto například v obchodech Modcloth za cenu 805 korun.

Autor: modlothAutor: modloth

Na pláž s kabelou

Vzhledem k tomu, že na pláž budete brát spousty věcí, s menší kabelkou sir ozhodně nevystačíte. Pořiďte si proto praktickou plážovou kabelu, která pojme oblečení, ale i nějakou tu společenskou hru nebo petang. Místo klasické plastové varianty ale sáhněte po té proutěné, kterou lze příjemně doladit kloboučkem ze stejného materiálu. Tento model na vás čeká v prodejnách Modcloth za 815 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Model na večer

No a až se připozdí a party začne nabírat na obrátkách, oblečte si stylové letní šatičky, ve kterých ukážete opálené nohy a vysportované ruce.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Článek Beach party aneb 7 věcí, co budete potřebovat byl publikován 13. července 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...