Nový módní hit? Stylová sluchátka

Tagy:  móda, trendy, doplňky, hudba, nakupování, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

Nový módní hit? Stylová sluchátka

Móda se všelijak formuje a utváří každý den a proto musíte být stále ve střehu, aby vám některé novinky neutekly a nebo se nestaly brzy okoukanými. Některé módní doplňky jsou čistě estetického ražení, pak jsou zde ale také takové, které mají svůj účel. Patří k nim samozřejmě kabelky, ale také pokrývky hlavy nebo třeba šátky a šály. K doplňkům, které už nemusejí být schované pod vlasy se zařadila také stylová sluchátka, která seženete ve všech možných barevných provedeních a s motivy, jež vám jistě padnou do noty.

Modrá je barva která snad nikdy neurazí a která především sluší takřka každému. Tento výrazný odstín dokonale oživí jednoduchý černý nebo bílý outfit a dodá vám na optimismu i v tom nejošklivějším počasí. A díky polstrovanému vnitřku se nemusíte bát, že by vám snad jejich nošení bylo nepohodlné. Sluchátka od značky Zappos seženete od 3499 korun a pokud vám modrá nesedí, pohlédnout se můžete i po jiné barevné kombinaci.

Autor: zapposAutor: zappos

O něco střídmější variantou jsou jednoduchá sluchátka od Opening Ceremony, která nehýří barvami ani zbytečnými ozdobami, za to jsou velmi kvalitní a poslech hudby s nimi doslova impozantní. K dostání jsou v přírodní zelené barvě, koupit si ale můžete také lososovou, žlutou, červenou a nebo klasickou černou, která se hodí vždy ke všemu a tak nemusíte přemýšlet nad zvoleným outfitem.

Autor: openingceremonyAutor: openingceremony

Potrpíte si na extravagantní módní doplňky a stáváte se rádi středem pozornosti? Pak se rozhodně zaměřte na sluchátka se zvířecími motivy, která jsou víc než stylová. Ideální jsou spíše pro mladší ročníky, neboť jsou tak trochu infantilní, ale pakliže máte svůj osobitý styl, proč ne. Sluchátka s králičími či pandími oušky pořídíte na portále Bonanza, a to již od 1299 korun.

Autor: bonanzaAutor: bonanza

Tak trochu retro variantou jsou tato sluchátka, která na první pohled působí obyčejným a jednoduchým dojmem, ovšem pokud se podíváte pořádně, pak si povšimnete duhového zabarvení, které je velmi originální a nevšední. Doplněk je vhodný spíše pro slečny, pánové si ale od stejné značky mohou vybrat model bez duhového zbarvení.

Autor: kornazabeteAutor: kornazabete

Mladé teenagerky jistě ocení tuto variantu sluchátek, která jsou přesně podle jejich gusta. Mladší roční milují kombinaci černé a růžové a především pak s doplněním o nejrůznější květy, puntíky nebo proužky. Sluchátka jsou mladistvá a svěží a co je asi nejpodstatnější, stojí u značky Monsoon pouhých 720 korun, na což si kde jaký ,,puberťák" snadno vydělá nebo ušetří.

Autor: monsoonAutor: monsoon

Kdo říká, že sluchátka musejí být vždy oválná? Tato hranatá varianta jasně dokazuje, že můžete jít snadno proti proudu a přesto vypadat stylově a dle posledních trendů. Výrazná sluchátka v červenooranžovém provedení seženete u značky Nixon za 1400 korun. Pokud by vás více zaujala jiná barva, ba výběr je také klasická černá, modrá, zelená anebo kanárkově žlutá, která je letošní léto opravdu IN.

Autor: luisaviaromaAutor: luisaviaroma

Letošním hitem jsou opět indiánské motivy, které zaplavily snad všechny obchody a módní domy a výjimkou nejsou ani doplňky v podobě sluchátek. Pokud preferujete jemnější barvy, budou tato sluchátka od Tillys ideální variantou právě pro vás. Vaše mohou být již za 899 korun.

Autor: tillysAutor: tillys

Článek Nový módní hit? Stylová sluchátka byl publikován 30. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...