Luxusní doplněk pro všechny aneb bez kabelky ani ránu

Tagy:  plesové kabelky, tašky, móda, oblečení, doplňky, nakupování, crossbody

Luxusní doplněk pro všechny aneb bez kabelky ani ránu

Móda již dávno není pouhým pojmem, který zahrnuje moderní oblečení a slušivý vzhled, dnes udává veškeré trendy, ovlivňuje široké masy lidí a na každém rohu útočí na ,,slabé" jedince, kteří kvůli ní utrácejí desítky či dokonce stovky tisíc. Ke každému módnímu outfitu kromě oděvu patří také obuv a samozřejmě kabelka, která je nejdůležitějším a pro ženy naprosto nepostradatelným módním doplňkem současnosti. Bez tašky, psaníčka, kabely se zkrátka nelze obejít a proto byste jich měly vlastnit hned několik, neboť jeden model je pro nákupní maniačky rozhodně nedostačující.

Kabelka jako kvalitní doplněk

Kabelky jsou sice módním doplňkem, který dotváří konečný vzhled, ale oproti klasickému šperku, který pouze zdobí, mají také svou praktickou funkci, díky které s nimi potřebujete často manipulovat. A právě proto byste při výběru měly dbát nejenom na vzhled, ale také na kvalitu, která zaručí její dlouho životnost a krásný vzhled i po několik let.

Výběr kabelky neberte na lehkou váhu, autor: novakabelkaVýběr kabelky neberte na lehkou váhu, autor: novakabelka

Jak vybrat ten nejlepší model?

Drtivá většina žen se při volbě oblečení a doplňků řídí svým vkusem a jednoduše si pořídí to, co se jim nejvíce líbí a to i za předpokladu, že se daná věc jeví již na první pohled velmi neprakticky. Pakliže si ve slabé chvilce koupíte pestrobarevný top, který se vám k ničemu nehodí, ale jednoduše jej musíte mít, prosím, ale kabelky bývají obvykle o poznání dražší a proto je dobré svůj výběr pečlivě zvážit.

V první řadě se zaměřte na materiál. Kožené kabelky jsou vždy sázkou na jistotu, neboť vydrží roky a stále vypadají skvěle. Pravdou je, že stojí více, než-li koženkové či dokonce látkové varianty, ale počáteční investice se vyplatí a rozhodně ji nebudete litovat. Co se šití týče, všímejte si, zda švy nejsou povolené a nitě popraskané. Reklamace kabelek bývají mnohdy zdlouhavé a komplikované, snažte se jim proto vyvarovat. No a co se celkového stylu kabelky týče, zde záleží pouze na vás, zda vsadíte na černou klasiku či se vrhnete do barevných kombinací a nejrůznějších aplikací.

3 typy kabelek, které musíte mít!

Jestli máte doma kabelek 5 nebo 20 je čistě na vás, ale pár typů by vám určitě nemělo chybět. Prvním je klasická objemnější kabela, která pojme kromě peněženky a mobilního telefonu také nákup, oblečení do posilovny či školní potřeby. Takovýto model se vám nikdy neztratí a proto je dobré jej mít po ruce. V dnešní době nejrůznějších plesů, party a společenských akcí jsou skvělou volbou také plesové kabelky, jež užijete i na firemní večírek nebo romantickou schůzku. A do třetice se zaměřte na praktické crossbody kabelky přes rameno, jež jsou ležérní, k džínám ideální a navíc pohodlné.

Kožená kabelka je sázkou na jistotu, autor: novakabelkaKožená kabelka je sázkou na jistotu, autor: novakabelka

Článek Luxusní doplněk pro všechny aneb bez kabelky ani ránu byl publikován 5. ledna 2014 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...