Cropp Tonwn - značka s nádechem ,,streetu"

Tagy:  nakupování, doplňky, cropp town, značka, kolekce, oděvy, kabelky

Sponzorované odkazy:

Cropp Tonwn - značka s nádechem ,,streetu"

Streetová móda, neboli trendy z ulice, jsou v posledních letech neuvěřitelně trendy. Kromě faktu, že hýří všemi barvami a motivy, jsou neuvěřitelně pohodlné. Oblíbily si je modelky, celebrity a dokonce ženy, které běžně preferují elegantní pouzdrové šaty a boty na vysokém podpatku. Zkrátka a dobře, sportovně ležérné ,,look" je IN a neměl by chybět v šatníku žádné ženy. Pakliže chcete svou skříň rozšířit o nějaké atraktivní kousky, aniž byste zruinovaly své bankovní konto, nechte se inspirovat značkou Cropp Town, která je v oboru jedničkou.

Kolekce plné kreativity

Kolekce Cropp Town se vyznačují neuvěřitelnou kreativitou v kombinaci s ležérností, díky které budete neustále v pohodlí a klidu, ať už sedíte doma u svého oblíbeného pořadu a nebo se procházíte po městě. Jednotlivé modely zpravidla hýří výraznými barvami, ale není tomu tak vždy. Najdete zde i tmavší a zdánlivě obyčejnější kousky, které můžete kombinovat s něčím trendy.

Trička s nápadem

Streetová trička jsou především o pohodlí a kreativitě, ale vzhledem k tomu, že nijak neexperimentují s tvarem, důraz je kladen na příjemný materiál, barvy a nevšední obrázky a nápisy, které zaujmou na první pohled. Vtipná loga, veselé postavičky, obrázky s příběhem a nebo jednoduché výšivky – vše je povoleno ať už jdete do města, na procházku se psem a nebo na piknik.

Cropp town a zajímavá trika, autor: topofmindCropp town a zajímavá trika, autor: topofmindVsaďte na obrázky, autor: topofmindVsaďte na obrázky, autor: topofmindCo takhle vínová?, autor: topofmindCo takhle vínová?, autor: topofmind

Móda pro dívky

Abyste nenabyly dojmu, že v Cropp Town obchodech narazíte pouze na jednoduchá trika a tepláky, můžete být v klidu, neboť na vás čeká poměrně široká nabídka ryze dámských záležitostí jako jsou sukně, barevné svetříky, skiny kalhoty, ale také letní šaty. Výhodou však je, že ač budete ve slušivých holčičích kombinacích, stále se budete cítit neuvěřitelně komfortně.

Sukně jsou samozřejmostí, autor: topofmindSukně jsou samozřejmostí, autor: topofmindNajdete zde i roztomilé šaty, autor: topofmindNajdete zde i roztomilé šaty, autor: topofmind

Kabelky pro všechny

Co se kabelek týče, rovněž poskytují širokou škálu výběru, který je opravdu květnatý. Na své si zde přijdou ,,skejťačky", ale také milovnice retro a romantického stylu. A pokud nebudete mít zrovna náladu na barvy, které v obchodech jen září, vždy můžete sáhnout po jednoduché černé nebo béžové variantě.

Trochu ženštější kousek, autor: topofmindTrochu ženštější kousek, autor: topofmindPro milovnice černé, autor: topofmindPro milovnice černé, autor: topofmind

Doplňky všeho druhu

Doplňky jsou nedílnou součástí každého outfitu, bez kterých byste nikdy nepůsobily dokonale. Ať už preferujete výrazné náušnice, okované náramky, potítka, větší prsteny a nebo třeba čepice či šály, v Cropp Townu najdete od všeho trochu.

Najdete zde doplňky všeho druhu, autor: topofmindNajdete zde doplňky všeho druhu, autor: topofmindČepice je nutností, autor: topofmindČepice je nutností, autor: topofmind

Článek Cropp Tonwn - značka s nádechem ,,streetu" byl publikován 20. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...