Kostkované košile pro studené podzimní dny

Tagy:  kostkovaná košile, móda, nakupování, oblečení, rukávy

Sponzorované odkazy:

Kostkované košile pro studené podzimní dny

Podzim je v plném proudu a na teplé letní dny a večery se můžeme těšit opět až za rok. Stejně tak, jako se vystřídalo roční období, museli jsme rovněž změnit skladbu šatníku, neboť v lehkých šatičkách a topech s odhalenými rameny se příliš parády v říjnu nenadělá. V čem ale rozhodně zaujmete a co je navíc maximálně pohodlné a stylové, jsou kostkované košile. Pořiďte si jich do své sbírky hned několik a kombinujte je dle libosti, neboť ve fantazii se meze rozhodně nekladou.

Praktickým typem kostkované košile je v sychravém podzimu rozhodně ta s dlouhým rukávem, neboť příjemně zahřeje a přitom vypadá skvěle. Nic rozhodně nezkazíte červenou barvou, která se dokonale vyjímá s jednoduchými džínami. O poznání elegantnější variantou je potom košile v šedé barvě s jemnými růžovými proužky. Košili buď noste podle country stylu, čili ležérně zastrčenou za kalhotami a nebo se nebojte koupit větší velikost, neboť oversize móda je letos opravdu IN.

Košile s dlouhým rukávem je praktická, autor: matchesfashionKošile s dlouhým rukávem je praktická, autor: matchesfashionPořiďte si jich hned několik, autor: farfetchPořiďte si jich hned několik, autor: farfetchKočile v šedém provedení letí, autor: fatfetchKočile v šedém provedení letí, autor: fatfetch

Přijdou vám klasické kostkované košile trochu nuda a vy přeci jen patříte k těm ženám, které upřednostňují výraznější a extravagantnější módu? Pak se nebojte kombinace kostky a krajky, která se rozhodně postará o to, že na party budete středem pozornosti. Dalším kouskem do vaši sbírky může být také košile s volány, která skvěle oživí jednoduché černé kalhoty nebo obyčejnou mini, pro kterou jste až doposud neměly využití. A pro ty nejodvážnější je zde varianta v podobě průsvitného šifonu, jež nechá vyniknout hezky tvarovaným ňadrům ve vkusné podprsence.

Kostky versus krajka, autor: antonioliKostky versus krajka, autor: antonioliTrochu kontroverzní volány, autor: stylebopTrochu kontroverzní volány, autor: stylebopNebojte se extravagance, autor: saksfifthavenueNebojte se extravagance, autor: saksfifthavenue

Samozřejmě i na podzim užijete krátký rukáv, proto se košilím tohoto typu rozhodně nebraňte. Kostkovaný model s rukávem po loket užijete jak do práce, tak do města a například vypasovanou vestičku opět se stylovým volánkem můžete nosit na posezení s přáteli nebo na schůzku.

Krátký rukáv užijete i v létě, autor: modclothKrátký rukáv užijete i v létě, autor: modclothOriginální top na večírek, autor: johnlewisOriginální top na večírek, autor: johnlewis

Článek Kostkované košile pro studené podzimní dny byl publikován 26. října 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...