V čem vyrazit k vodě?

Tagy:  móda, trendy, nakupování, voda, léto, pláž, styl, plavky, sandály, žabky, taška

Sponzorované odkazy:

V čem vyrazit k vodě?

Letní měsíce jsou především o užívání si krásného počasí, které nutno podotknout, v našich končinách není úplně typické. Než se opět setkáme s tuhými mrazy a nepříjemným sychravem, užijte si opalování, koupání a veškeré letní aktivity do sytosti. Ovšem každá milovnice módních trendů a znalkyně nejnovějších kolekcí ví, že i na koupališti nebo na přehradě, musí vypadat stylově a sexy. zapomeňte však na tuny nepříjemného make-upu, načesané lokny a desítky nesmyslných doplňků. Raději se nechte inspirovat praktickými a přesto žhavými trendy kousky, ve kterých musíte vyrazit k vodě!

Co vám rozhodně nesmí chybět a bez čeho byste jen těžko lezli do vody, jsou samozřejmě plavky. Ale vy si nepořídíte jen tak ledajaký model z druhé ruky nebo ten, který má každá druhá slečna na pláži. Poohlédněte se po něčem stylovém, co podtrhne vaši ženskost a zvýrazní přednosti. Vlastníte bujnější poprsí? Pak se rozhodně nebojte výrazných košíčků. Pyšníte se postavou super modelky? V takovém případě sáhněte po drobných bikinách, které zakryjí nejnutnější a ploché bříško a kulatý zadeček nechají vyniknout.

Plavky, které potrhnout ženskost, autor: notjustalabelPlavky, které potrhnout ženskost, autor: notjustalabel

Dovedete si představit vyrazit vstříc opalování a válení se na pláži v podpatcích nebo nedej bože v teniskách? A právě proto vám v botníku nesmějí chybět roztomilé sandálky a žabky. Co říkáte na model s příjemným květinovým motivem, který je pro letní horké dny jako stvořený? Doplňte jej o jednoduché plavky a jednobarevnou plážovou tašku a máte vyhráno.

Sandálky k vodě i do města, autor: pret-a-beautySandálky k vodě i do města, autor: pret-a-beauty

Bez čeho se u vody rozhodně nelze obejít, je praktická plážová taška. Pod tímto pojmem si ale většina lidí představí nevzhledné plastové varianty, které se nepříjemně lepí na holou kůži a o pěkném designu ani nemůže být řeč. Proto investujte do takové, za kterou se nemusíte stydět ani ve městě. Inspirujte se například tímto modelem v módním námořnickém stylu, který pojme jak vaše nezbytnosti, tak například krabičku s jídlem a samozřejmě tekutiny, které v horkých dnech musíte doplňovat.

Plážovka pro nezbytnosti, autor: johnlewisPlážovka pro nezbytnosti, autor: johnlewis

Článek V čem vyrazit k vodě? byl publikován 22. července 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...