Spodní prádlo Lormar – klasika co nikdy nezklame

Tagy:  spodní prádlo, lormar, ženy, móda, podprsenky, kalhotky, plavky

Spodní prádlo Lormar – klasika co nikdy nezklame

Spodní prádlo je nedílnou součástí šatníku každého z nás a jen těžko si dovedeme představit, že bychom bez něho opustili dům a v klidu se dopravili do zaměstnání. Zatímco pro muže je prádlo pouze nutností, ženy si obvykle potrpí na hezké, příjemné a luxusní kousky, ve kterých se nejenom cítí dobře, ale navíc mohou potěšit i svého partnera. Otázkou ale zůstává, kde sehnat takové spodní prádlo, které bude vyhovovat všem požadavkům a navíc bude za skvělou cenu. Jednoduchou odpovědí je v tomto případě spodní prádlo Lormar.

Italská značka Lormar není v České republice nikterak známá, to ovšem nesvědčí o její nekvalitnosti či špatném designu. Prádlo Lormar je jednoduché, decentní, elegantní, ale také sexy a stylové, proto si ze široké nabídky podprsenek, kalhotek, tang, košilek a dalších druhů prádla, vybere opravdu každý.

Vlastnit výrazné prádlo, které nažhaví partnera jedním pohledem je rozhodně zapotřebí, ovšem každá praktická a pracující žena potvrdí, že pohybovat se celý den v titěrných kalhotkách a krajkové podprsence bez ramínek, není dvakrát nejpříjemnější. Pro všechny případy proto musíte mít kolekci gelových či push-up podprsenek jednoduchého střihu a v základních barvách bílé a černé. A přesně těchto klasických modelů se od společnosti Lormar dočkáte, výběr je široký a kvalita té nejvyšší úrovně, proto se na spodní prádlo Lormar můžete spolehnout za každých okolností, ať už sedíte na poradě či zachraňujete lidské životy.

Lormar je sázka na kvalitu, autor: lormarLormar je sázka na kvalitu, autor: lormar

Léto se pomalu blíží a spolu s ním i další horké dny, které volají po opalování a polehávání u bazénu. Pakliže ještě nemáte nové plavky a v těch starých už mnoho parády nenaděláte, opět směřujte ke značce Lormar, která ani tentokrát nezklame. Kromě luxusního prádla je k dispozici i rozsáhlá kolekce plavek pro rok 2013, ze kterých až přechází zrak. Vybrat si můžete z klasických kalhotek, z kalhotek s nohavičkou a ty nejodvážnější mohou zkusit tanga.

Lormar a nová kolekce plavek, autor: lormarLormar a nová kolekce plavek, autor: lormar

Co vás z nepřeberného množství atraktivního sortimentu jistě nadchne, jsou kalhotky z prvotřídních materiálů jako je stoprocentní bavlna nebo satén. Již žádný polyester a neprodyšné materiály, Lormar ví, co ženy potřebují.

Pořiďte si kalhoty nejvyšší kvality, autor: lormarPořiďte si kalhoty nejvyšší kvality, autor: lormar

Článek Spodní prádlo Lormar – klasika co nikdy nezklame byl publikován 26. května 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...